QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics

Wat is QMS Medicosmetics ?

QMS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om zonder de huid te beschadigen, collageen in de huid kan brengen. Uw huid wordt weer “ opgevuld ” met huideigen collageen waardoor hij zijn jeugdigheid weer terugkrijgt.

Deze methode is uniek en gepatenteerd !

QMS is internationaal erkend vanwege de verbluffende resultaten en had daarom nu drie keer achter elkaar in 2015, 2016 en 2017 wereldwijd de prestigieuze eer om tot World’s Best Spa Brand benoemd te worden.

Het ontstaan van QMS Medicosmetic

QMS werd 20 jaar geleden opgericht door Dr. Schulte, deze Duitse arts,  plastisch chirurg, biochemicus, en internationaal erkend expert op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie, is  in medische vakkringen de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging.

Met gebruikmaking van SILS (huid eigen werkstoffen) en de nieuwste medische technieken is QMS in eerste instantie ontwikkeld voor patiënten met brandwonden en ernstige wonden als gevolg van ongelukken. Al snel bleek de werkzaamheid veel verder te gaan. Zijn wens om de slecht helende of misvormde huid van verkeersslachtoffers te herstellen, littekens te verbleken en deze minder zichtbaar te maken, leidde tot verregaande onderzoeken en resulteerde in de effectieve QMS behandelmethode en bijbehorende QMS producten.

Het onstaan van een rimpel.

Een rimpel onstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van ons collageen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom noodzakelijk.

Nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. Wees er dus op tijd bij.

QMS Collageen

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

QMS behandelingen

De QMS collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases.

U start altijd met een fase 1 behandeling en na 120 dagen kunt u overstappen op fase 2 en weer 120 dagen later op fase 3. Dit heeft met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

FASE 1 : In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.

FASE 2 : In deze fase werken we op de versteviging van de huid.

FASE 3 : In deze fases gaan we werken op de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

QMS Medicosmetics is geschikt vanaf 28 jaar.