QMS Medicosmetics behandeling

QMS MEDICOSMETICS

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen aan in onze huid. Dit hoog gedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

 

QMS Vulcollageen

Deze gepatenteerde succesformule gaat de strijd aan tegen vrije radicalen en zorgt ervoor dat het lichaamseigen collageen in de huid weer wordt opgebouwd. Allereerst wordt het zogenaamde type 1 vulcollageen toegepast. Hierbij wordt collageen binnen 40 seconden in de basaalcellenlaag van de huid gebracht, waarna deze in staat is om zich 300 keer zijn eigen gewicht te binden met vocht.

Hierdoor wordt het verouderingsproces in de huid aanzienlijk vertraagd en worden de vocht- en vetbalans van de huid weer optimaal hersteld.

Door de huid tussen de QMS-behandelingen te onderhouden adviseren wij uw speciale QMS-producten voor thuisgebruik, hierdoor wordt het huid verbeterende effect geoptimaliseerd. Dit thuisgebruik is van essentieel belang voor een mooi en langdurig te behouden eindresultaat.

 

Anti-Aging

Vanaf ons 27e levensjaar verliest onze huid steeds meer collageen. Hierdoor ontstaat er een vochttekort en vormen zich de eerste rimpeltjes. Een rimpel ontstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de afbraak van ons collageen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom noodzakelijk. De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

 

QMS en Zuurstof: dé boost voor elke huid!

De huid houdt van zuurstof, het belangrijkste levenselement, bouwsteen en energieleverancier tegelijkertijd. Het QMS zuurstof apparaat brengt 97,4% zuivere gefilterde zuurstof in de huid. Dit is bijna 5 keer zo veel als de normale zuurstofopname. Zuurstof versterkt de werking van diverse bestaande behandelingen zoals littekenbehandeling, acne, anti-aging behandelingen, hyperpigmentatie, peelingen en als voor en nabehandeling bij cosmetische ingrepen. Zuurstof is heel belangrijk voor de huid. Met de jaren neemt de zuurstofopname van de huid af en treedt er huidveroudering op. Rond je vijftigste levensjaar is er zelfs sprake van een halvering van de zuurstofopname in de huid.

  • Zuurstof bevordert de opname van de geconcentreerde werkstoffen in de huid;
  • sterke verbetering van de doorbloeding;
  • verbetering elasticiteit van de huid;
  • op peil brengen van de vochtbalans;
  • verfijnt de poriënstructuur;
  • versnelt wondgenezing;
  • vermindert kans op infecties;
  • verbetert huidelasticiteit en de contouren worden strakker.

Het resultaat is een stralende huid met een frisse teint.

QMS Behandelingen

QMS Quick treatment
65,00
QMS Oxygen treatment
73,00
QMS Collageen treatment 60 min.
84,00
QMS Collageen treatment 75 min.
109,00
QMS Collageen treatment 90 min.
134,00