Pro Power Peel

Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

In deze geavanceerde behandeling werken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een egale huidskleur. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals verminderen van rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat. In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

Nazorg instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg advies en de nazorg producten die je zult ontvangen na de peeling.

ZXvkQTQg

U mag géén pro power peel ondergaan als u : 
•  Een cosmetische/medische procedure heeft ondergaan zoals laser, IPL, microdermabrasie
of chemische peeling in de afgelopen twee weken
•  Botox of andere injecties heeft ontvangen in de afgelopen week
•  Retin-A heeft gebruikt in de afgelopen 48 uur (retinol, vitamine A)
•  RoAccutane (isotretinoïne) heeft gebruikt in de afgelopen 6 maanden
•  In uw gelaat een wax behandeling heeft ondergaan in de afgelopen 72 uur
•  Een besmettelijke huidziekte of infectie heeft zoals een koortsblaas
•  Zwanger bent of borstvoeding geeft