Prijslijst

Prijslijst 2020

Observ520 Huidscan

Een goed behandeling of productadvies begint met een grondige huidanalyse.

Met de Observ 520 Huidscan is het mogelijk om in de diep gelegen huidlagen te kijken. Huidproblemen die voor ons menselijk oog aan de buitenkant van de huid verborgen blijven, worden met de Observ 520 zichtbaar. Door gebruik te maken van verschillende 5 verschillende lichtbronnen maakt de Observ 520 een diagnose van uw huid. Klik hier voor meer informatie.

Dankzij deze huidanalyse weet u voortaan alles over jouw huid!

Prijzen Observ520 Huidscan

Observ520 Huidscan
25,00*

* Gratis tijdens een gezichtsbehandeling of bij aanschaf vanaf €99,- aan producten.

QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult !QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Klik hier voor meer informatie over QMS Medicosmetics.

Prijzen QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

QMS Meet and Treat + Observ520 huidscan
59,00
QMS Quick treatment fase 1-2-3
59,00
QMS Oxygen treatment fase 1-2-3
65,00

Fase 1

QMS treatment 60 min. fase 1
75,00
QMS treatment 75 min. fase 1
95,00

Fase 2

QMS treatment 60 min. fase 2
99,00
QMS treatment 90 min. fase 2
125,00
QMS Mother of Pearl fase 2-3
175,00

Fase 3

Binnenkort meer informatie!

Craith Lab gezichtsbehandelingen

CRAITH LAB is een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe huidverzorging voor schoonheidsspecialisten en luxe spa’s, gebaseerd op nieuwe epigenetische technologie. De huid beschermen tegen vervuiling, waardoor de huid sterker, jonger en stralender wordt.

Door de jaren heen zijn we de schoonheid van onze huid anders gaan benaderen en gaan verbeteren. Het beschermen van de huidbarrière is de basis, de eerste stap, naar ultieme huidverbetering want het milieu verandert snel en dat is dagelijks van grote invloed is op onze huid.

Nog nooit was een merk zo innovatief en resultaat gericht als CRAITH LAB, een nieuw high-end skincare merk, ontwikkeld door Monique Aerts met haar jarenlange kennis en ervaring achter een van de grootste merken tot nu toe.

CRAITH LAB sluit geen compromissen, doet geen concessies en maakt gebruik van de beste ingrediënten. Het beschermen van de huid, opnieuw gezond maken en laten stralen ongeacht leeftijd of levensstijl is echt mogelijk!

Klik hier voor meer informatie over Craith Lab

Prijzen Craith Lab gezichtsbehandelingen

BLUE LINE | Voor de jeugdige én volwassen huid

Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De CRAITH LAB Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.

CraithLab Blue Young Protective Acne
50
CraithLab Blue Line Balance Skin
75

BLACK LINE | “Easy products’ voor de volwassen huid

De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te voorduren krijgt. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt CRAITH LAB in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer laten stralen. Deze uitdaging is perfect tot uiting gekomen in de Black Line.

CraithLab Black Line Shine & Glow
85,00

GOLD LINE | Revolutionair voor de rijpere huid

Gold line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw en man, die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vind hier een overzichtigelijk gamma met zeer hoogwaardige ingredienten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: Het beschermen van de huidbarriere, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpeloze huid.

CraithLab Gold Line Golden Glow
95,00

Dermalogica gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Uiteraard is het ook erg ontspannend. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Dit geldt zowel voor dames als voor heren, voor jong en voor oud. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Onze behandelingen en productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van jouw huidconditie. Deze wordt bepaald door onze Dermalogica Expert middels een Face Mapping huidanalyse en een Observ 520 huidscan.

ProSkin

ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een ProSkin behandeling op maat.

Pro Power Peel

In deze geavanceerde behandeling werken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een egale huidskleur. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Klik hier voor meer informatie.

Prijzen Dermalogica gezichtsbehandelingen

Proskin 30
37,50
Proskin 45
50,00
Proskin 60
62,00
Proskin 75
72,00
Pro power peel 30
57,00
Pro power peel 60
97,00
Bindweefsel treatment
72,00
Microneedling treatment
97,00

Cosmelan behandeling

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft diverse oorzaken. Zoals een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zonschade, zwangerschap, pilgebruik en menopauze. Oppervlakkig gelegen pigment is goed te behandelen met een medische peeling of met de pigmentlaser. Dieper gelegen pigment is soms erg lastig om weg te krijgen. Voor dit dieper gelegen pigment heeft Mesoestetic de Cosmelan behandeling ontwikkeld, welke voor alle huidtypes een effectieve behandeling is om pigmentvlekken te verminderen.

De Cosmelan behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit het pakket voor camouflagetherapie.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de cosmelan behandeling.

Prijzen Cosmelan behandeling

Cosmelan behandeling
749,00

Voorbehandeling, cosmelan behandeling, nabehandeling en thuisproducten.

Microneedling

Met microneedling worden op een vrijwel pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnen uit. Ook worden door deze microperforaties werkstoffen beter opgenomen in de huid.

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert.

Prijzen Microneedling

Microneedling treatment
97,00
Microneedling treatment kuur 4 behandelingen
360,00

Acne therapie

Vrijwel iedereen krijgt te maken met acne. Jongens overigens vaker dan meisjes. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het vaak een uitgebreide huidaandoening wat soms kan leiden tot psychische problemen. Acne begint meestal rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Ook ouderen kunnen er last van hebben. Om acne zoveel mogelijk te verbeteren, is het belangrijk uw huid te laten verzorgen door middel van gespecialiseerde behandelingen en producten.

Acne behandelingen worden veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

 

Prijzen Acne therapie

CraithLab Blue Young Protective Acne
50
ProSkin acne
45,00
ProSkin ClearStart (tienerbehandeling)
35,00
Acne rug behandeling
29,00

Camouflage therapie

Kleurverschillen op de huid kunnen erg ontsierend zijn en als zeer storend worden ervaren. Met een camouflage behandeling kunt u opvallende kleurafwijkingen corrigeren, verminderen en verwijderen.

Voor een tijdelijke camouflage werken wij met de camouflage producten van Lycogel. Er zijn verschillende kleuren en kleurcombinaties mogelijk. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in alles wat u moet weten over dit camouflage product en hoe u dit het beste kunt aan brengen.

Camouflage therapie wordt veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

 

Prijzen Camouflage therapie

Camouflage therapie consult
35,00

Huidtherapie

Nina’s Schoonheidssalon in samen werking met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerdekwaliteisregister paramedici paramedische specialisten. (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid!

Vergoeding via zorgverzekering mogelijk

Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed.

Prijzen Huidtherapie

Voor meer informatie en de mogelijkheden vraag een gratis intake aan!

Klik hier voor de prijzen van onder andere definitief ontharen, pigment, couperose en schimmelnagels verwijderen door middel van laserbehandelingen.

Permanente Make-up

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt uw permanente make-up blijf altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoef aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Prijzen Permanente Make-up

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen ombré / powder brows
249,00
Wenkbrauwen hairstroke techniek
249,00
Wenkbrauwen microblading
249,00
Combinatie powder brows / hairstroke techniek
275,00
Opfris behandeling wenkbrauwen
110,00
Extra nabehandeling wenkbrauwen
65,00

Eyeliner

Eyeliner boven
165,00
Eyeliner beneden
140,00
Eyeliner boven en beneden
260,00
Eyeliner extra breed (meerprijs)
65,00
Eyeliner extra gekleurd lijntje (meerprijs)
115,00
Extra nabehandeling eyeliner
65,00
Opfris behandeling eyeliner boven
95,00
Opfris behandeling eyeliner beneden
65,00
Opfris behandeling eyeliner boven en beneden
140,00

Lippen

Lipcontour
225,00
Full lips
355,00
Extra nabehandeling lippen
75,00
Opfris behandeling lipcontour
130,00
Opfris behandeling full lips
175,00

Permanent make-up en tatoeages verwijderen

Tegenwoordig maakt de “PIGMENT OFF Remover” het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten, evenals elke oorsprong en spreiding, effectief en volledig te verwijderen. Zelfs de hardnekkige microbladingpigmenten op basis van acrylaat kunnen met “Pigment Off” worden verwijderd.

Prijzen PigmentOff Removal

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken boek een gratis intake!

Per zone tot 10 cm² wenkbrauwen, eyeliner, liplijn en tatoeage:

Startbehandeling
150,00
Iedere vervolgbehandeling
75,00

Per zone tot 20 cm² Fullips, camouflage en tatoeage:

Startbehandeling
200,00
Iedere vervolgbehandeling
100,00

Het is mogelijk om grotere oppervlaktes te verwijderen, neem met ons contact op voor een prijsindicatie.

Wimperextensions

De nieuwste methode op het gebied van semipermanente wimperextensions. Ook wel wimperverlenging genoemd. Hierbij wordt elk natuurlijk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengt. Wat een natuurlijk effect geeft.

Prijzen Wimperextensions

Nieuwe set one by one wimperextensions
80,00
Wimperextensions opvul behandeling
35,00
Wimperextensions verwijderen
20,00

De opvul behandeling is binnen 3 á 4 weken, na 5 weken word de prijs van een nieuwe set berekend en alleen geldig wanneer er ook een nieuwe set wimperextensions bij ons is gezet. Heeft u ergens anders wimperextensions laten zetten en wilt u deze bij ons graag laten opvullen, dan wordt bij uw eerste behandeling altijd de prijs van een nieuwe set berekend.

LVL Wimperlift

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift. Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift. Het resultaat blijft minimaal 6-10 weken.

Prijzen LVL Wimperlift

LVL wimperlift
54,50

Inclusief wimpers verven

Duo Deal!

LVL Wimperlift voor 2 personen
99,00

€ 49,50 per persoon

Pedicure behandeling

Staat u er wel eens bij stil dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons hele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af, eigenlijk verdienen onze voeten alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoekje aan de pedicure.

Vaak wordt de weg naar een pedicure gevonden doordat men voetklachten heeft zoals likdoorns of een ingroeiende nagel. Door een regelmatige voetbehandeling kunnen al deze ongemakken vaak worden voorkomen.

TIP: Wilt u graag uw nagels gelakt hebben? Dan word aangeraden slippers mee te nemen zodat de nagellak goed kan drogen.

Prijzen Pedicure

Pedicure behandeling
24,00
Pedicure behandeling met gelnagellak
39,00
Spa pedicure behandeling
31,00
Spa pedicure behandeling met gelnagellak
46,00
Teennagels lakken
9,50
Gelnagellak
25,00
Gelnagellak verwijderen
10,00
Gelnagellak verwijderen en nieuwe gelnagellak
30,50
Nagelbeugel plaatsen
22,50
Nagelbeugel herplaatsen
12,50
Nagelreparatie met gel
12,50

vanaf

Manicure behandeling

Een manicure laat handen weer stralen! Verzorgde handen vormen een belangrijk onderdeel van een optimale lichaamsverzorging. Veel mensen zien een manicure dan ook als een ‘finishing touch’ van hun schoonheidsbehandeling. Na een manicure mogen de handen weer gezien worden!

Prijzen Manicure

Manicure mini (exclusief nagels lakken)
17,50
Manicure (inclusief nagels lakken)
20,00
Manicure met gelnagellak
33,00
Spa Manicure
25,00
Spa manicure met gelnagellak
38,00
Nagels lakken
9,50
Gelnagellak
25,00
Gelnagellak verwijderen
10,00
Gelnagellak verwijderen en nieuwe gelnagellak
30,50

Ontharings-behandelingen Lichaam

Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg! De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. Bovendien wordt je huid er superzacht van en voel je je schoon en fris.

Voor de eerste wax behandeling wordt aangeraden de haren ongeveer 2-3 weken te laten groeien.

Prijzen ontharings-behandelingen lichaam

Onder armen
18,00
Onder- en bovenarmen
21,50
Oksels
16,00
Onder- of bovenbenen
21,50
Onder- en bovenbenen
29,00
Rug
21,50
Rug en schouders
23,00
Borst
20,00
Borst en buik
28,00

Brazilian wax (uitsluitend voor vrouwen)

Billen
19,50
Bikinilijn
19,50
Bikinilijn uitgebreid (string)
29,50
Brazilian strip of full
42,50

Bioslimming

Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Daarnaast heeft de behandeling een hydraterende en huidverstevigende werking. De Bioslimming gebruikt hoge concentratie van hoge kwaliteit actieve ingrediënten: essentiële oliën, planten extracten, hoge cafeïne concentraties en algen extracten net als beide thermale componenten (koud & warm).  Het afslankende en vetverbrandende proces werkt nog 12 uur na de behandeling door.

Klik hier voor meer informatie.

Prijzen Bioslimming

Bioslimming
98,00

Benen, billen en buik

6 kuurbehandelingen Bioslimming
558,00
Bioslimming plus
110,00

Benen, billen, buik en armen

6 kuurbehandelingen Bioslimming plus
627,00

Lichaamsbehandeling

Massage is een prettige manier om lichamelijk en geestelijk tot ontspanning te komen en heeft een krachtige uitwerking op het gevoel van welbevinden. Tevens bevordert de massage de gezondheid doordat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd. Bij spierklachten zoals een stijve nek, pijn tussen de schouderbladen, onderrugklachten enzovoort geeft massage veelal direct verlichting! Afgezien van een weldadige en heerlijke ontspanning, zorgt massage onder andere voor een betere doorbloeding, zodat uw gezondheid een zeer positieve impuls krijgt.

Prijzen Lichaamsmassage

Manuele massage 30 min.
31,00
Manuele massage 60 min.
51,00
Hotstone massage 30 min.
36,00
Hotstone massage 60 min.
56,00

Acne rug-behandeling

Acne rug behandeling
29,00

Arrangementen

Prijzen Arrangementen

Total care arrangement
83,00

ProSkin 60 & Pedicure behandeling

Beauty moment arrangement
99.50

ProSkin 75 & manuele massage 30 min.

Relax arrangement
102,50

Manuele massage 30 min. & QMS treatment 60 min. fase 1

Relax arrangement 2 personen
199,00

Manuele massage 30 min. & QMS treatment 60 min. fase 1

Bruidsarrangement
142,50

QMS treatment 60 min. fase 1 & pedicure met gellak & manicure met gellak

Bride & Groom arrangement 2 personen
190,00

QMS treatment 60 min. fase 1 & spa manicure

Epileren wenkbrauwen

Epileren en/of waxen
9,50
Epileren i.c.m. gezichtsbehandeling
7,00

Harsen gelaat

Bovenlip of kin
7,50
Bovenlip en kin
12,50
Wangen
9,00
Bovenlip, kin en wangen
18,50

Verven wenkbrauwen / wimpers

Wenkbrauwen verven
7,50
Wenkbrauwen wimpers
8,50

Henna brows

Henna brows
29,00
Henna brows
35,00

Myscara

Boven en onder wimpers
29,00
Boven wimpers
20,00
Onder wimpers
10,00
Verwijderen
10,00

Make-up

Make-up
22,50
Proef (buids)make-up
37,50
Bruidsmake-up
32,50
Bruidsmake-up
65,00

incl. proefmake-up

SpotAway

Eén plekje
14,50
Per 10 minuten
28,50

Oorkaars behandeling

Oorkaarsbehandeling
22,50