Prijslijst

Prijslijst 2019

Observ520 Huidscan

Een goed behandeling of productadvies begint met een grondige huidanalyse.

Met de Observ 520 Huidscan is het mogelijk om in de diep gelegen huidlagen te kijken. Huidproblemen die voor ons menselijk oog aan de buitenkant van de huid verborgen blijven, worden met de Observ 520 zichtbaar. Door gebruik te maken van verschillende 5 verschillende lichtbronnen maakt de Observ 520 een diagnose van uw huid. Klik hier voor meer informatie.

Dankzij deze huidanalyse weet u voortaan alles over jouw huid!

Prijzen Observ520 Huidscan

Observ520 Huidscan
25,00*

* Gratis tijdens een gezichtsbehandeling of bij aanschaf vanaf €99,- aan producten.

Dermalogica gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Uiteraard is het ook erg ontspannend. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Dit geldt zowel voor dames als voor heren, voor jong en voor oud. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Onze behandelingen en productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van jouw huidconditie. Deze wordt bepaald door onze Dermalogica Expert middels een Face Mapping huidanalyse en een Observ 520 huidscan.

ProSkin

ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een ProSkin behandeling op maat.

Pro Power Peel

In deze geavanceerde behandeling werken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een egale huidskleur. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Klik hier voor meer informatie.

Prijzen Dermalogica gezichtsbehandelingen

Proskin 30
37,50
Proskin 45
52,00
Proskin 60
62,00
Proskin 75
72,00
Pro power peel 30
57,00
Pro power peel 60
97,00
Bindweefsel treatment
72,00
Microneedling treatment
97,00

!QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

!QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult !QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Klik hier voor meer informatie over !QMS Medicosmetics.

Prijzen !QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

!QMS Meet and Treat + Observ520 huidscan
59,00
!QMS Quick treatment
59,00

Fase 1

!QMS fase 1 treatment
75,00
!QMS fase 1 bindweefseltreatment
97,50

Fase 2

Binnenkort meer informatie!

Fase 3

Binnenkort meer informatie!

Dermatude gezichtsbehandelingen

Op een vrijwel pijnloze manier worden onzichtbare maar zeer gecontroleerde microperforaties in de huid gemaakt, hierdoor word het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd en worden er actieve werkstoffen in de juiste cellagen van de huid gebracht waar ze de meest efficiënte werking hebben. Zo wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De huid word steviger, fijne lijntjes en rimpels vervagen, poriën worden fijner, de doorbloeding word gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Dit op 100% natuurlijke wijze!

Prijzen Dermatude gezichtsbehandelingen

Full facial
97,00
Full facial en rimpelbehandeling
127,00
Full facial, hals en decolleté
147,00
Full facial, hals, decolleté en rimpelbehandeling
177,00
Hals en decolleté
67,00
Rimpelbehandeling per zone
60,00

Prijzen Dermatude kuurbehandelingen

Kuurbehandeling pakket 1
368,50

4 full facial behandelingen

Kuurbehandeling pakket 2
470,00

4 full facial met rimpel behandelingen

Kuurbehandeling pakket 3
860,00

2 full facial behandelingen en 6 full facial met rimpel behandelingen. (Met een Gratis skin kit t.w.v. € 44,90)

Acne therapie

Vrijwel iedereen krijgt te maken met acne. Jongens overigens vaker dan meisjes. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het vaak een uitgebreide huidaandoening wat soms kan leiden tot psychische problemen. Acne begint meestal rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Ook ouderen kunnen er last van hebben. Om acne zoveel mogelijk te verbeteren, is het belangrijk uw huid te laten verzorgen door middel van gespecialiseerde behandelingen en producten.

Acne behandelingen worden veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

 

Prijzen Acne therapie

ProSkin acne
45,00
ProSkin ClearStart (tienerbehandeling)
35,00
Acne rug behandeling
28,50

Camouflage therapie

Kleurverschillen op de huid kunnen erg ontsierend zijn en als zeer storend worden ervaren. Met een camouflage behandeling kunt u opvallende kleurafwijkingen corrigeren, verminderen en verwijderen.

Voor een tijdelijke camouflage werken wij met de camouflage producten van Lycogel. Er zijn verschillende kleuren en kleurcombinaties mogelijk. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in alles wat u moet weten over dit camouflage product en hoe u dit het beste kunt aan brengen.

Camouflage therapie wordt veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

 

Prijzen Camouflage therapie

Camouflage therapie consult
35,00

Huidtherapie

Nina’s Schoonheidssalon in samen werking met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerdekwaliteisregister paramedici paramedische specialisten. (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid!

Vergoeding via zorgverzekering mogelijk

Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed.

Prijzen Huidtherapie

Voor meer informatie en de mogelijkheden vraag een gratis intake aan!

Klik hier voor de prijzen van onder andere definitief ontharen, pigment, couperose en schimmelnagels verwijderen door middel van laserbehandelingen.

Permanente Make-up

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt uw permanente make-up blijf altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoef aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Prijzen Permanente Make-up

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen schaduw techniek
225,00
Wenkbrauwen ombré / powder brows
245,00
Wenkbrauwen hairstroke techniek
245,00
Wenkbrauwen microblading hairstroke techniek
245,00
Combinatie powder brows / hairstroke techniek
275,00
Opfris behandeling wenkbrauwen
110,00
Extra nabehandeling wenkbrauwen
65,00

Eyeliner

Eyeliner boven
160,00
Eyeliner beneden
140,00
Eyeliner boven en beneden
250,00
Eyeliner extra breed (meerprijs)
65,00
Eyeliner extra gekleurd lijntje (meerprijs)
115,00
Extra nabehandeling eyeliner
65,00
Opfris behandeling eyeliner boven
95,00
Opfris behandeling eyeliner beneden
65,00
Opfris behandeling eyeliner boven en beneden
140,00

Lippen

Lipcontour
225,00
Lipcontour uitgeschaduwd
285,00
Full lips
315,00
Full lips met lipcontour
365,00
Extra nabehandeling lippen
75,00
Opfris behandeling lipcontour
130,00
Opfris behandeling full lips
160,00

Permanent make-up en tatoeages verwijderen

Tegenwoordig maakt de “PIGMENT OFF Remover” het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten, evenals elke oorsprong en spreiding, effectief en volledig te verwijderen. Zelfs de hardnekkige microbladingpigmenten op basis van acrylaat kunnen met “Pigment Off” worden verwijderd.

Prijzen PigmentOff Removal

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken boek een gratis intake!

Per zone tot 10 cm² wenkbrauwen, eyeliner, liplijn en tatoeage:

Startbehandeling
150,00
Iedere vervolgbehandeling
75,00

Per zone tot 20 cm² Fullips, camouflage en tatoeage:

Startbehandeling
200,00
Iedere vervolgbehandeling
100,00

Het is mogelijk om grotere oppervlaktes te verwijderen, neem met ons contact op voor een prijsindicatie.

Wimperextensions

De nieuwste methode op het gebied van semipermanente wimperextensions. Ook wel wimperverlenging genoemd. Hierbij wordt elk natuurlijk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengt. Wat een natuurlijk effect geeft.

Prijzen Wimperextensions

Nieuwe set one by one wimperextensions
75,00
Wimperextensions opvul behandeling
35,00
Wimperextensions verwijderen
20,00

De opvul behandeling is binnen 3 á 4 weken, na 5 weken word de prijs van een nieuwe set berekend en alleen geldig wanneer er ook een nieuwe set wimperextensions bij ons is gezet. Heeft u ergens anders wimperextensions laten zetten en wilt u deze bij ons graag laten opvullen, dan wordt bij uw eerste behandeling altijd de prijs van een nieuwe set berekend.

LVL Wimperlift

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift. Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift. Het resultaat blijft minimaal 6-10 weken.

Prijzen LVL Wimperlift

LVL wimperlift
54,50

Inclusief wimpers verven

Duo Deal!

LVL Wimperlift voor 2 personen
99,00

€ 49,50 per persoon

Pedicure behandeling

Staat u er wel eens bij stil dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons hele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af, eigenlijk verdienen onze voeten alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoekje aan de pedicure.

Vaak wordt de weg naar een pedicure gevonden doordat men voetklachten heeft zoals likdoorns of een ingroeiende nagel. Door een regelmatige voetbehandeling kunnen al deze ongemakken vaak worden voorkomen.

TIP: Wilt u graag uw nagels gelakt hebben? Dan word aangeraden slippers mee te nemen zodat de nagellak goed kan drogen.

Prijzen Pedicure

Pedicure behandeling
23,50
Pedicure behandeling met gelnagellak
39,00
Spa pedicure behandeling
30,50
Spa pedicure behandeling met gelnagellak
46,00
Teennagels lakken
9,00
Gelnagellak
24,50
Gelnagellak verwijderen
10,00
Gelnagellak verwijderen en nieuwe gelnagellak
30,00
Nagelbeugel plaatsen
22,50
Nagelbeugel herplaatsen
12,50
Nagelreparatie met gel
12,50

vanaf

Manicure behandeling

Een manicure laat handen weer stralen! Verzorgde handen vormen een belangrijk onderdeel van een optimale lichaamsverzorging. Veel mensen zien een manicure dan ook als een ‘finishing touch’ van hun schoonheidsbehandeling. Na een manicure mogen de handen weer gezien worden!

Prijzen Manicure

Manicure mini (exclusief nagels lakken)
17,00
Manicure (inclusief nagels lakken)
19,50
Manicure met gelnagellak
33,00
Spa Manicure
24,50
Spa manicure met gelnagellak
38,00
Nagels lakken
9,00
Gelnagellak
24,50
Gelnagellak verwijderen
10,00
Gelnagellak verwijderen en nieuwe gelnagellak
30,00

Ontharings-behandelingen Lichaam

Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg! De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. Bovendien wordt je huid er superzacht van en voel je je schoon en fris.

Voor de eerste wax behandeling wordt aangeraden de haren ongeveer 2-3 weken te laten groeien.

Prijzen ontharings-behandelingen lichaam

Onder armen
17,50
Onder- en bovenarmen
21,50
Oksels
15,50
Onder- of bovenbenen
21,00
Onder- en bovenbenen
28,50
Rug
21,00
Rug en schouders
22,50
Borst
20,00
Borst en buik
28,00

Brazilian wax (uitsluitend voor vrouwen)

Billen
19,50
Bikinilijn
19,00
Bikinilijn uitgebreid (string)
29,00
Brazilian strip of full
42,50

Bioslimming

Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Daarnaast heeft de behandeling een hydraterende en huidverstevigende werking. De Bioslimming gebruikt hoge concentratie van hoge kwaliteit actieve ingrediënten: essentiële oliën, planten extracten, hoge cafeïne concentraties en algen extracten net als beide thermale componenten (koud & warm).  Het afslankende en vetverbrandende proces werkt nog 12 uur na de behandeling door.

Klik hier voor meer informatie.

Prijzen Bioslimming

Bioslimming
98,00

Benen, billen en buik

6 kuurbehandelingen Bioslimming
558,00
Bioslimming plus
110,00

Benen, billen, buik en armen

6 kuurbehandelingen Bioslimming plus
627,00

Lichaamsbehandeling

Massage is een prettige manier om lichamelijk en geestelijk tot ontspanning te komen en heeft een krachtige uitwerking op het gevoel van welbevinden. Tevens bevordert de massage de gezondheid doordat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd. Bij spierklachten zoals een stijve nek, pijn tussen de schouderbladen, onderrugklachten enzovoort geeft massage veelal direct verlichting! Afgezien van een weldadige en heerlijke ontspanning, zorgt massage onder andere voor een betere doorbloeding, zodat uw gezondheid een zeer positieve impuls krijgt.

Prijzen Lichaamsmassage

Manuele massage 30 min.
30,00
Manuele massage 60 min.
50,00
Hotstone massage 30 min.
35,00
Hotstone massage 60 min.
55,00

Acne rug-behandeling

Acne rug behandeling
28,50

Arrangementen

Prijzen Arrangementen

Total care arrangement
82,50

ProSkin 60 & Pedicure behandeling

Beauty moment arrangement
99.50

ProSkin 75 & manuele massage 30 min.

Epileren wenkbrauwen

Epileren en/of waxen
9,00
Epileren i.c.m. gezichtsbehandeling
6,50

Harsen gelaat

Bovenlip of kin
7,50
Bovenlip en kin
12,00
Wangen
8,50
Bovenlip, kin en wangen
18,00

Verven wenkbrauwen / wimpers

Wenkbrauwen verven
7,50
Wenkbrauwen wimpers
8,50

Henna brows

Henna brows
28,50
Henna brows
34,50

Myscara

Boven en onder wimpers
29,00
Boven wimpers
20,00
Onder wimpers
10,00
Verwijderen
10,00

Make-up

Make-up
22,50
Proef (buids)make-up
37,50
Bruidsmake-up
32,50
Bruidsmake-up
65,00

incl. proefmake-up

SpotAway

Eén plekje
14,50
Per 10 minuten
28,50

Oorkaars behandeling

Oorkaarsbehandeling
22,50