Tarieven

Tarieven 2024

Observ520 Huidscan

Een goed behandeling of productadvies begint met een grondige huidanalyse.

Met de Observ 520 Huidscan is het mogelijk om in de diep gelegen huidlagen te kijken. Huidproblemen die voor ons menselijk oog aan de buitenkant van de huid verborgen blijven, worden met de Observ 520 zichtbaar. Door gebruik te maken van verschillende 5 verschillende lichtbronnen maakt de Observ 520 een diagnose van uw huid. Klik hier voor meer informatie.

Dankzij deze huidanalyse weet u voortaan alles over jouw huid!

Observ520 Huidscan
25,00*

* Gratis tijdens een gezichtsbehandeling of bij aanschaf vanaf €99,- aan producten.

Nice to meet your SKIN

Vind je het lastig om te bepalen welke behandelingen of producten voor jou huid de beste zijn? Boek dan een Nice to meet your SKIN behandeling!

Omdat iedere huid weer anders is, vraagt dit ook om een persoonlijke aanpak. We starten met een uitgebreide huidanalyse met onze Observ520 huidscan, vervolgens worden jouw wensen besproken, bekijken we samen welke behandeling en producten hierbij het beste aansluiten en start je met de eerste behandeling. Na afloop ontvang je een persoonlijk advies voor jou huid met een afgestemde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.

QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult !QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Klik hier voor meer informatie over QMS Medicosmetics.

Prijzen QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

QMS Quick treatment
65,00
QMS Oxygen treatment
73,00
QMS Collageen treatment 60min.
84,00
QMS Collageen treatment 75min.
109,00
QMS Collageen treatment 90min.
134,00

Craith Lab gezichtsbehandelingen

CRAITH LAB is een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe huidverzorging voor schoonheidsspecialisten en luxe spa’s, gebaseerd op nieuwe epigenetische technologie. De huid beschermen tegen vervuiling, waardoor de huid sterker, jonger en stralender wordt.

Door de jaren heen zijn we de schoonheid van onze huid anders gaan benaderen en gaan verbeteren. Het beschermen van de huidbarrière is de basis, de eerste stap, naar ultieme huidverbetering want het milieu verandert snel en dat is dagelijks van grote invloed is op onze huid.

Nog nooit was een merk zo innovatief en resultaat gericht als CRAITH LAB, een nieuw high-end skincare merk, ontwikkeld door Monique Aerts met haar jarenlange kennis en ervaring achter een van de grootste merken tot nu toe.

CRAITH LAB sluit geen compromissen, doet geen concessies en maakt gebruik van de beste ingrediënten. Het beschermen van de huid, opnieuw gezond maken en laten stralen ongeacht leeftijd of levensstijl is echt mogelijk!

Klik hier voor meer informatie over Craith Lab

Prijzen Craith Lab gezichtsbehandelingen

BLUE LINE | Voor de jeugdige én volwassen huid

Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De CRAITH LAB Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.

CraithLab Blue Young Protective Acne
55,00
CraithLab Blue Line Balance Skin
82,50

BLACK LINE | “Easy products’ voor de volwassen huid

De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te voorduren krijgt. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt CRAITH LAB in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer laten stralen. Deze uitdaging is perfect tot uiting gekomen in de Black Line.

CraithLab Black Line Quick treatment
60,00
CraithLab Black Line Shine & Glow
93,50
CraithLab Black Retinol treatment
112,50

GOLD LINE | Revolutionair voor de rijpere huid

Gold line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw en man, die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vind hier een overzichtigelijk gamma met zeer hoogwaardige ingredienten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: Het beschermen van de huidbarriere, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpeloze huid.

CraithLab Gold Line Quick treatment
65,00
CraithLab Gold Line Golden Glow
104,50
CraithLab Bionetic - Retinol treatment
152,00

Dr Schrammek Green Peel

Een nieuwe huid in 5 dagen

Meer dan 60 jaar geleden, heeft Christine Schrammek de fundamenten gelegd van de originele GREEN PEEL® kruidenbehandeling die mensen met diverse huidproblemen helpt om een mooie en zuivere huid te bekomen. De basis is een mengeling van acht geselecteerde kruiden, die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten, die in de huid worden gemasseerd. De kruidenbehandeling werd verder geneeskundig ontwikkeld en uitgebreid door haar dochter, de dermatologe Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio, en wordt de dag van vandaag wereldwijd gebruikt door schoonheidsspecialisten en dokters. Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GREEN PEEL® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen

Prijzen Dr Schrammek Green Peel

Fresh Up
89,00
Energy
140,00
Energy body treatment
105,00
Classic
275,00

Binnenkort beschikbaar

Dermalogica gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Uiteraard is het ook erg ontspannend. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Dit geldt zowel voor dames als voor heren, voor jong en voor oud. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Onze behandelingen en productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van jouw huidconditie. Deze wordt bepaald door onze Dermalogica Expert middels een Face Mapping huidanalyse en een Observ 520 huidscan.

ProSkin

ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een ProSkin behandeling op maat.

Pro Power Peel

In deze geavanceerde behandeling werken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een egale huidskleur. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Klik hier voor meer informatie.

Prijzen Dermalogica gezichtsbehandelingen

Proskin 30
43,00
Proskin 45
57,50
Proskin 60
71,50
Bindweefsel treatment
83,50

Pigment behandelingen

Pigment-laserbehandelingen met de GentleMax Pro

Dit is een veilig, veelzijdig en effectief systeem waarin we met de Alexandriet laser pigment vlekjes kunnen behandelen. Het laserlicht verhit en vernietigt de pigmentvlek, de huid rondom het pigment blijft dus onbeschadigd.

De pigmentvlek zal na de behandeling donker verkleuren, en er kunnen schilfertjes of een korstje op ontstaan.  Afhankelijk van het behandelgebied zal dit binnen elke dagen genezen. Voor het behandelen van pigmentvlekken heeft u gemiddeld één tot drie behandelingen nodig.

De pigmentlaser is geschikt voor: 

  • Hyperpigmentatie
  • Zonnevlekken (lentigo solaris)
  • Ouderdomsvlekken
  • Sproetjes

Meline 

MeLine is de eerste en enige op de markt die gespecialiseerd is in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. MeLine biedt behandelingen die speciaal zijn samengesteld op basis van het type pigment, het fototype van de huid en het lichaamsdeel waar de pigmentatie zich bevindt.

Bij welke huidproblemen kan Meline worden ingezet?

  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Ouderdomsvlekken
  • Sproeten
  • Post inflammatoire hyperpigmentatie (pigment na ontstekingen)
  • Zonschade
  • Donkere kringen rond de ogen

De pigment behandelingen worden vaak vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit het pakket voor camouflagetherapie. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de MeLine behandeling.

Prijzen Pigmentbehandelingen

Pigment-laserbehandeling

Pigmentlaser klein gebied (1-3 pigmentvlekken)
65,00
Pigmentlaser middelgroot gebied (deel van gelaat)
120,00
Pigmentlaser groot gebied (gelaat of decolleté)
160,00
Pigmentlaser handruggen
95,00

MeLine behandeling

MeLine Peeling-Masker
149,00
MeLine ID Microneedling
149,00
MeLine SPOT treatment
vanaf € 49,00
MeLine dark circles
vanaf € 59,00

SkinPen- Medische Microneedling

SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt. Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes.

Prijzen SkinPen – Medische Microneedling

SkinPen losse behandeling
185,00
Kuurpakket 3 SkinPen behandelingen
535,00

Acne therapie

Vrijwel iedereen krijgt te maken met acne. Jongens overigens vaker dan meisjes. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het vaak een uitgebreide huidaandoening wat soms kan leiden tot psychische problemen. Acne begint meestal rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Ook ouderen kunnen er last van hebben. Om acne zoveel mogelijk te verbeteren, is het belangrijk uw huid te laten verzorgen door middel van gespecialiseerde behandelingen en producten.

Acne behandelingen worden veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

 

Prijzen Acne therapie

CraithLab Blue Young Protective Acne
55,00
Dr Schrammek Green Peel Fresh up
89,00
Dr Schrammek Green Peel Energy
140,00
ProSkin acne
52,00
ProSkin ClearStart (tienerbehandeling)
40,00
Acne rug behandeling
34,00

Definitief Laser Ontharing GentleMax Pro

Bij Nina’s Schoonheidssalon beschikking we over de nieuwe Candela Gentle Max Pro laser.  Deze laser geldt wereldwijd als de gouden standaard voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze snelle en krachtige laser is de absolute top in Laser ontharen. Snel, uiterst effectief en comfortabel zijn woorden die een behandeling met deze laser het best omschrijven. Door het geïntegreerde behandelsysteem wordt er gebruik gemaakt van 2 lasers, namelijk de Alexandriet laser en de Nd:YAG laser. De Gentle Max Pro laser wordt precies zo ingesteld dat deze het beste resultaat geeft op jouw huidtype. Uniek, veilig en effectief dus!

Prijzen Definitief Ontharen GentleMax Pro

Prijzen zijn per behandeling, er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandeling nodig.

Voor meer informatie en de mogelijkheden vraag een gratis intake aan!

Definitief Ontharen Gelaat

Bovenlip
65,00
Kin
75,00
Bovenlip en Kin
100,00
Wangen
105,00
Bovenlip, Kin en Wangen
155,00
Tussenstuk wenkbrauwen
50,00
Bakkebaarden
70,00
Hals
95,00
Nek
85,00

Definitief Ontharen Lichaam

Onderarmen
150,00
Bovenarmen
150,00
Armen volledig
250,00
Oksels
95,00
Buik (vrouw)
75,00
Borst (man)
180,00
Buik (man)
200,00
Borst en Buik (man)
350,00
Bikinilijn
100,00
Bikinilijn met een stuk bovenbeen
135,00
Bikinilijn uitgebreid
135,00
Bikinilijn volledig
175,00
Bikini volledig met bilnaad
190,00
Billen
175,00
Bilnaad
85,00
Onderbenen
200,00
Bovenbenen
250,00
Knieën
75,00
Benen volledig
400,00
Schouders of Onderrug
200,00
Rug
300,00
Rug en Schouders
350,00

Pakketten

Pakketten zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

Oksels en Bikinilijn
175,00
Oksels en Bikinilijn uitgebreid
200,00
Oksels en Bikini volledig
235,00
Benen volledig en Bikinilijn
435,00

Elektrische ontharen

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei.

Prijzen Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen gelaat 0-15 min.
32,50
Elektrisch ontharen gelaat 15-30 min.
49,50

Permanente Make-up

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt uw permanente make-up blijf altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoef aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Prijzen Permanente Make-up

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen ombré / powder brows
275,00
Wenkbrauwen microblading
275,00
Opfris behandeling wenkbrauwen
125,00
Extra nabehandeling wenkbrauwen
52,50

Eyeliner

Eyeliner boven
189,00
Eyeliner beneden
157,50
Eyeliner boven en beneden
300,00
Eyeliner extra breed (meerprijs)
65,00
Extra nabehandeling eyeliner
52,50
Opfris behandeling eyeliner boven
115,00
Opfris behandeling eyeliner beneden
95,00
Opfris behandeling eyeliner boven en beneden
157,50

Lippen

Lipcontour
255,00
Full lips
385,00
Extra nabehandeling lippen
62,50
Opfris behandeling lipcontour
145,00
Opfris behandeling full lips
195,00

Permanent make-up en tatoeages verwijderen

Tegenwoordig maakt de “PIGMENT OFF Remover” het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten, evenals elke oorsprong en spreiding, effectief en volledig te verwijderen. Zelfs de hardnekkige microbladingpigmenten op basis van acrylaat kunnen met “Pigment Off” worden verwijderd.

Prijzen PigmentOff Removal

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken boek een gratis intake!

Per zone tot 10 cm² wenkbrauwen, eyeliner, liplijn en tatoeage:

Startbehandeling
155,00
Iedere vervolgbehandeling
77,50

Per zone tot 20 cm² Fullips, camouflage en tatoeage:

Startbehandeling
205,00
Iedere vervolgbehandeling
102,50

Het is mogelijk om grotere oppervlaktes te verwijderen, neem met ons contact op voor een prijsindicatie.

LVL Wimperlift

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift. Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift. Het resultaat blijft minimaal 6-10 weken.

Prijzen LVL Wimperlift

LVL wimperlift
59,50

Inclusief wimpers verven

Duo Deal!

LVL Wimperlift voor 2 personen
110,00

Manicure behandeling

Een manicure laat handen weer stralen! Verzorgde handen vormen een belangrijk onderdeel van een optimale lichaamsverzorging. Veel mensen zien een manicure dan ook als een ‘finishing touch’ van hun schoonheidsbehandeling. Na een manicure mogen de handen weer gezien worden!

Prijzen Manicure

Manicure mini (exclusief nagels lakken)
21,00
Manicure (inclusief nagels lakken)
24,00
Manicure met gelnagellak
37,00
Spa Manicure
28,50
Spa manicure met gelnagellak
42,00
Nagels lakken
11,50
Gelnagellak
28,00
Gelnagellak verwijderen + nagels verzorgen
17,00
Gelnagellak verwijderen en nieuwe gelnagellak
34,00

Ontharings-behandelingen Lichaam

Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg! De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. Bovendien wordt je huid er superzacht van en voel je je schoon en fris.

Voor de eerste wax behandeling wordt aangeraden de haren ongeveer 2-3 weken te laten groeien.

Prijzen ontharings-behandelingen lichaam

Onder armen
20,50
Onder- en bovenarmen
24,50
Oksels
19,00
Onder- of bovenbenen
25,00
Onder- en bovenbenen
34,00
Rug
24,50
Rug en schouders
26,00
Borst
22,00
Borst en buik
32,50

Brazilian wax (uitsluitend voor vrouwen)

Billen
21,00
Bikinilijn
22,00
Bikinilijn uitgebreid (string)
33,00
Brazilian strip of full
46,00

Bioslimming

Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Daarnaast heeft de behandeling een hydraterende en huidverstevigende werking. De Bioslimming gebruikt hoge concentratie van hoge kwaliteit actieve ingrediënten: essentiële oliën, planten extracten, hoge cafeïne concentraties en algen extracten net als beide thermale componenten (koud & warm).  Het afslankende en vetverbrandende proces werkt nog 12 uur na de behandeling door.

Klik hier voor meer informatie.

Prijzen Bioslimming

Bioslimming
108,00

Benen, billen en buik

6 kuurbehandelingen Bioslimming
590,00
Bioslimming plus
120,00

Benen, billen, buik en armen

6 kuurbehandelingen Bioslimming plus
660,00

Arrangementen

Prijzen Arrangementen

Relax and Shine
110,00

CraithLab Black line Shine & Glow + Make-up

Relax and Shine for 2
210,00

CraithLab Black line Shine & Glow + Make-up

Mommy to be arrangement
144,00

CraithLab Black Line Shine & Glow + Spa pedicure met gelnagellak

Bride(maids) to be arrangement
168,00

QMS treatment 60 min. + Pedicure met gelnagellak + Spa manicure met gelnagellak

Bride & Groom arrangement 2 personen
215,00

QMS treatment 60 min. + Spa manicure

Epileren wenkbrauwen

Epileren en/of waxen
11,50

Harsen gelaat

Bovenlip of kin
9,00
Bovenlip en kin
14,50
Wangen
11,00
Bovenlip, kin en wangen
21,50

Verven wenkbrauwen / wimpers

Wenkbrauwen verven
9,50
Wenkbrauwen wimpers
10,50

Henna brows

Henna brows
31,50
Henna brows
38,50

Make-up

Make-up
26,50
Proef (buids)make-up
49,00
Bruidsmake-up
44,00
Bruidsmake-up
86,50

incl. proefmake-up

SpotAway

Eén plekje
16,00
Per 10 minuten
30,00