Tarieven

Tarieven 2022

Observ520 Huidscan

Een goed behandeling of productadvies begint met een grondige huidanalyse.

Met de Observ 520 Huidscan is het mogelijk om in de diep gelegen huidlagen te kijken. Huidproblemen die voor ons menselijk oog aan de buitenkant van de huid verborgen blijven, worden met de Observ 520 zichtbaar. Door gebruik te maken van verschillende 5 verschillende lichtbronnen maakt de Observ 520 een diagnose van uw huid. Klik hier voor meer informatie.

Dankzij deze huidanalyse weet u voortaan alles over jouw huid!

Prijzen Observ520 Huidscan

Observ520 Huidscan
25,00*

* Gratis tijdens een gezichtsbehandeling of bij aanschaf vanaf €99,- aan producten.

QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult !QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Klik hier voor meer informatie over QMS Medicosmetics.

Prijzen QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

QMS Collageen Meet and Treat + Overnight travel kit
125

Inclusief Overnight travel kit om uw huid thuis mee te verzorgen

QMS Quick treatment
59,00
QMS Oxygen treatment
66,50
QMS Collageen treatment 60min.
76,50
QMS Collageen treatment 75min.
99,00
QMS Collageen treatment 90min.
127,50

Craith Lab gezichtsbehandelingen

CRAITH LAB is een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe huidverzorging voor schoonheidsspecialisten en luxe spa’s, gebaseerd op nieuwe epigenetische technologie. De huid beschermen tegen vervuiling, waardoor de huid sterker, jonger en stralender wordt.

Door de jaren heen zijn we de schoonheid van onze huid anders gaan benaderen en gaan verbeteren. Het beschermen van de huidbarrière is de basis, de eerste stap, naar ultieme huidverbetering want het milieu verandert snel en dat is dagelijks van grote invloed is op onze huid.

Nog nooit was een merk zo innovatief en resultaat gericht als CRAITH LAB, een nieuw high-end skincare merk, ontwikkeld door Monique Aerts met haar jarenlange kennis en ervaring achter een van de grootste merken tot nu toe.

CRAITH LAB sluit geen compromissen, doet geen concessies en maakt gebruik van de beste ingrediënten. Het beschermen van de huid, opnieuw gezond maken en laten stralen ongeacht leeftijd of levensstijl is echt mogelijk!

Klik hier voor meer informatie over Craith Lab

Prijzen Craith Lab gezichtsbehandelingen

BLUE LINE | Voor de jeugdige én volwassen huid

Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De CRAITH LAB Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.

CraithLab Blue Young Protective Acne
50,00
CraithLab Blue Line Balance Skin
75,00

BLACK LINE | “Easy products’ voor de volwassen huid

De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te voorduren krijgt. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt CRAITH LAB in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer laten stralen. Deze uitdaging is perfect tot uiting gekomen in de Black Line.

CraithLab Black Line Quick treatment
55,00
CraithLab Black Line Shine & Glow
85,00

GOLD LINE | Revolutionair voor de rijpere huid

Gold line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw en man, die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vind hier een overzichtigelijk gamma met zeer hoogwaardige ingredienten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: Het beschermen van de huidbarriere, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpeloze huid.

CraithLab Gold Line Quick treatment
59,00
CraithLab Gold Line Golden Glow
95,00

Dermalogica gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Uiteraard is het ook erg ontspannend. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Dit geldt zowel voor dames als voor heren, voor jong en voor oud. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Onze behandelingen en productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van jouw huidconditie. Deze wordt bepaald door onze Dermalogica Expert middels een Face Mapping huidanalyse en een Observ 520 huidscan.

ProSkin

ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een ProSkin behandeling op maat.

Pro Power Peel

In deze geavanceerde behandeling werken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een egale huidskleur. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Klik hier voor meer informatie.

Prijzen Dermalogica gezichtsbehandelingen

Proskin 30
39,00
Proskin 45
51,00
Proskin 60
63,50
Proskin 75
73,50
Pro power peel 30
57,00
Pro power peel 60
97,00
Bindweefsel treatment
73,50

Meline Pigment behandeling

MeLine is de eerste en enige op de markt die gespecialiseerd is in het behandelen van hyperpigmentatie. MeLine biedt behandelingen die speciaal zijn samengesteld op basis van het type pigment, het fototype van de huid en het lichaamsdeel waar de pigmentatie zich bevindt.

MeLine biedt uitgebreidere behandeling in vergelijking met andere methoden die alleen voor correctie zorgen zoals laser- en IPL behandelingen. In tegenstelling tot deze behandelingen werkt MeLine op celniveau, die de kern van de pathologie aanpakt. Door de ongecontroleerde groei van melanocyten te reguleren, kunnen MeLine producten niet alleen donkere vlekken verminderen, maar deze ook effectief voorkomen.

Bij welke huidproblemen kan Meline worden ingezet?

  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Ouderdomsvlekken
  • Sproeten
  • Post inflammatoire hyperpigmentatie (pigment na ontstekingen)
  • Zonschade
  • Donkere kringen rond de ogen

De MeLine pigment behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit het pakket voor camouflagetherapie.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de MeLine behandeling.

Prijzen Cosmelan behandeling

MeLine Peeling-Masker
149,00
MeLine ID Microneedling
149,00

SkinPen- Medische Microneedling

SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt. Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes.

Prijzen SkinPen – Medische Microneedling

SkinPen losse behandeling
179,00
Kuurpakket 3 SkinPen behandelingen
525,00

Acne therapie

Vrijwel iedereen krijgt te maken met acne. Jongens overigens vaker dan meisjes. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het vaak een uitgebreide huidaandoening wat soms kan leiden tot psychische problemen. Acne begint meestal rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Ook ouderen kunnen er last van hebben. Om acne zoveel mogelijk te verbeteren, is het belangrijk uw huid te laten verzorgen door middel van gespecialiseerde behandelingen en producten.

Acne behandelingen worden veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

 

Prijzen Acne therapie

CraithLab Blue Young Protective Acne
50,00
ProSkin acne
47,00
ProSkin ClearStart (tienerbehandeling)
37,00
Acne rug behandeling
31,00

Camouflage therapie

Kleurverschillen op de huid kunnen erg ontsierend zijn en als zeer storend worden ervaren. Met een camouflage behandeling kunt u opvallende kleurafwijkingen corrigeren, verminderen en verwijderen.

Voor een tijdelijke camouflage werken wij met de camouflage producten van Lycogel. Er zijn verschillende kleuren en kleurcombinaties mogelijk. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in alles wat u moet weten over dit camouflage product en hoe u dit het beste kunt aan brengen.

Camouflage therapie wordt veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

 

Prijzen Camouflage therapie

Camouflage therapie consult
35,00

Definitief Laser Ontharing GentleMax Pro

Bij Nina’s Schoonheidssalon beschikking we over de nieuwe Candela Gentle Max Pro laser.  Deze laser geldt wereldwijd als de gouden standaard voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze snelle en krachtige laser is de absolute top in Laser ontharen. Snel, uiterst effectief en comfortabel zijn woorden die een behandeling met deze laser het best omschrijven. Door het geïntegreerde behandelsysteem wordt er gebruik gemaakt van 2 lasers, namelijk de Alexandriet laser en de Nd:YAG laser. De Gentle Max Pro laser wordt precies zo ingesteld dat deze het beste resultaat geeft op jouw huidtype. Uniek, veilig en effectief dus!

Prijzen Definitief Ontharen GentleMax Pro

Prijzen zijn per behandeling, er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandeling nodig.

Voor meer informatie en de mogelijkheden vraag een gratis intake aan!

Definitief Ontharen Gelaat

Bovenlip
65,00
Kin
75,00
Bovenlip en Kin
100,00
Wangen
105,00
Bovenlip, Kin en Wangen
155,00
Tussenstuk wenkbrauwen
50,00
Bakkebaarden
70,00
Hals
95,00
Nek
85,00

Definitief Ontharen Lichaam

Onderarmen
150,00
Bovenarmen
150,00
Armen volledig
250,00
Oksels
95,00
Buik (vrouw)
75,00
Borst (man)
180,00
Buik (man)
200,00
Borst en Buik (man)
350,00
Bikinilijn
100,00
Bikinilijn met een stuk bovenbeen
135,00
Bikinilijn uitgebreid
135,00
Bikinilijn volledig
175,00
Bikini volledig met bilnaad
220,00
Billen
175,00
Bilnaad
85,00
Onderbenen
200,00
Bovenbenen
250,00
Knieën
75,00
Benen volledig
400,00
Schouders of Onderrug
200,00
Rug
300,00
Rug en Schouders
350,00

Pakketten

Pakketten zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

Oksels en Bikinilijn
175,00
Oksels en Bikinilijn uitgebreid
200,00
Oksels en Bikini volledig
235,00
Benen volledig en Bikinilijn
435,00

Permanente Make-up

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt uw permanente make-up blijf altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoef aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Prijzen Permanente Make-up

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen ombré / powder brows
255,00
Wenkbrauwen microblading
255,00
Combinatie powder brows / hairstroke techniek
275,00
Opfris behandeling wenkbrauwen
115,00
Extra nabehandeling wenkbrauwen
45,00

Eyeliner

Eyeliner boven
170,00
Eyeliner beneden
140,00
Eyeliner boven en beneden
270,00
Eyeliner extra breed (meerprijs)
65,00
Eyeliner extra gekleurd lijntje (meerprijs)
115,00
Extra nabehandeling eyeliner
45,00
Opfris behandeling eyeliner boven
105,00
Opfris behandeling eyeliner beneden
85,00
Opfris behandeling eyeliner boven en beneden
145,00

Lippen

Lipcontour
235,00
Full lips
360,00
Extra nabehandeling lippen
55,00
Opfris behandeling lipcontour
135,00
Opfris behandeling full lips
175,00

Permanent make-up en tatoeages verwijderen

Tegenwoordig maakt de “PIGMENT OFF Remover” het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten, evenals elke oorsprong en spreiding, effectief en volledig te verwijderen. Zelfs de hardnekkige microbladingpigmenten op basis van acrylaat kunnen met “Pigment Off” worden verwijderd.

Prijzen PigmentOff Removal

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken boek een gratis intake!

Per zone tot 10 cm² wenkbrauwen, eyeliner, liplijn en tatoeage:

Startbehandeling
150,00
Iedere vervolgbehandeling
75,00

Per zone tot 20 cm² Fullips, camouflage en tatoeage:

Startbehandeling
200,00
Iedere vervolgbehandeling
100,00

Het is mogelijk om grotere oppervlaktes te verwijderen, neem met ons contact op voor een prijsindicatie.

Wimperextensions

De nieuwste methode op het gebied van semipermanente wimperextensions. Ook wel wimperverlenging genoemd. Hierbij wordt elk natuurlijk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengt. Wat een natuurlijk effect geeft.

Prijzen Wimperextensions

Nieuwe set one by one wimperextensions
80,00
Wimperextensions opvulbehandeling binnen 3 a 4 weken
35,00
Wimperextensions opvulbehandeling binnen 5 a 6 weken
50,00
Wimperextensions verwijderen
20,00

De opvul behandeling is binnen 3 á 4 weken, na 5 weken word de prijs van een nieuwe set berekend en alleen geldig wanneer er ook een nieuwe set wimperextensions bij ons is gezet. Heeft u ergens anders wimperextensions laten zetten en wilt u deze bij ons graag laten opvullen, dan wordt bij uw eerste behandeling altijd de prijs van een nieuwe set berekend.

LVL Wimperlift

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift. Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift. Het resultaat blijft minimaal 6-10 weken.

Prijzen LVL Wimperlift

LVL wimperlift
55,00

Inclusief wimpers verven

Duo Deal!

LVL Wimperlift voor 2 personen
99,00

€ 49,50 per persoon

Pedicure behandeling

Staat u er wel eens bij stil dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons hele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af, eigenlijk verdienen onze voeten alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoekje aan de pedicure.

Vaak wordt de weg naar een pedicure gevonden doordat men voetklachten heeft zoals likdoorns of een ingroeiende nagel. Door een regelmatige voetbehandeling kunnen al deze ongemakken vaak worden voorkomen.

TIP: Wilt u graag uw nagels gelakt hebben? Dan word aangeraden slippers mee te nemen zodat de nagellak goed kan drogen.

Prijzen Pedicure

Pedicure behandeling
32,50
Pedicure behandeling met gelnagellak
46,50
Spa pedicure behandeling
39,50
Spa pedicure behandeling met gelnagellak
53,50
Lokale behandeling
17.00
Teennagels lakken
10,00
Gelnagellak
26,00
Gelnagellak verwijderen + nagels verzorgen
15,00
Gelnagellak verwijderen en nieuwe gelnagellak
31,50
Nagelbeugel plaatsen
22,50
Nagelbeugel herplaatsen
12,50
Nagelreparatie met gel
13,50

vanaf

Manicure behandeling

Een manicure laat handen weer stralen! Verzorgde handen vormen een belangrijk onderdeel van een optimale lichaamsverzorging. Veel mensen zien een manicure dan ook als een ‘finishing touch’ van hun schoonheidsbehandeling. Na een manicure mogen de handen weer gezien worden!

Prijzen Manicure

Manicure mini (exclusief nagels lakken)
19,00
Manicure (inclusief nagels lakken)
22,00
Manicure met gelnagellak
34,00
Spa Manicure
26,50
Spa manicure met gelnagellak
38,50
Nagels lakken
10,00
Gelnagellak
26,00
Gelnagellak verwijderen + nagels verzorgen
15,00
Gelnagellak verwijderen en nieuwe gelnagellak
31,50

Ontharings-behandelingen Lichaam

Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg! De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. Bovendien wordt je huid er superzacht van en voel je je schoon en fris.

Voor de eerste wax behandeling wordt aangeraden de haren ongeveer 2-3 weken te laten groeien.

Prijzen ontharings-behandelingen lichaam

Onder armen
18,50
Onder- en bovenarmen
22,50
Oksels
17,00
Onder- of bovenbenen
23,00
Onder- en bovenbenen
31,00
Rug
22,50
Rug en schouders
24,00
Borst
20,00
Borst en buik
29,50

Brazilian wax (uitsluitend voor vrouwen)

Billen
19,50
Bikinilijn
20,00
Bikinilijn uitgebreid (string)
30,00
Brazilian strip of full
43,00

Bioslimming

Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Daarnaast heeft de behandeling een hydraterende en huidverstevigende werking. De Bioslimming gebruikt hoge concentratie van hoge kwaliteit actieve ingrediënten: essentiële oliën, planten extracten, hoge cafeïne concentraties en algen extracten net als beide thermale componenten (koud & warm).  Het afslankende en vetverbrandende proces werkt nog 12 uur na de behandeling door.

Klik hier voor meer informatie.

Prijzen Bioslimming

Bioslimming
98,00

Benen, billen en buik

6 kuurbehandelingen Bioslimming
558,00
Bioslimming plus
110,00

Benen, billen, buik en armen

6 kuurbehandelingen Bioslimming plus
627,00

Lichaamsbehandeling

Massage is een prettige manier om lichamelijk en geestelijk tot ontspanning te komen en heeft een krachtige uitwerking op het gevoel van welbevinden. Tevens bevordert de massage de gezondheid doordat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd. Bij spierklachten zoals een stijve nek, pijn tussen de schouderbladen, onderrugklachten enzovoort geeft massage veelal direct verlichting! Afgezien van een weldadige en heerlijke ontspanning, zorgt massage onder andere voor een betere doorbloeding, zodat uw gezondheid een zeer positieve impuls krijgt.

Prijzen Lichaamsmassage

Manuele massage 30 min.
33,00
Manuele massage 60 min.
53,00
Hotstone massage 30 min.
38,00
Hotstone massage 60 min.
58,00

Acne rug-behandeling

Acne rug behandeling
31,00

Arrangementen

Prijzen Arrangementen

Relax arrangement
103,50

Manuele massage 30 min. + QMS treatment 60 min.

Relax arrangement 2 personen
205,00

Manuele massage 30 min. + QMS treatment 60 min.

Mommy to be arrangement
125,00

CraithLab Black Line Shine & Glow + Spa pedicure met gelnagellak

Bride(maids) to be arrangement
145,00

QMS treatment 60 min. + Pedicure met gelnagellak + Spa manicure met gelnagellak

Bride & Groom arrangement 2 personen
195,00

QMS treatment 60 min. + Spa manicure

Epileren wenkbrauwen

Epileren en/of waxen
10,00
Epileren i.c.m. gezichtsbehandeling
7,00

Harsen gelaat

Bovenlip of kin
8,00
Bovenlip en kin
13,50
Wangen
10,00
Bovenlip, kin en wangen
19,50

Verven wenkbrauwen / wimpers

Wenkbrauwen verven
8,50
Wenkbrauwen wimpers
9,50

Henna brows

Henna brows
29,00
Henna brows
35,00

Make-up

Make-up
24,50
Proef (buids)make-up
45,00
Bruidsmake-up
40,00
Bruidsmake-up
79,00

incl. proefmake-up

SpotAway

Eén plekje
14,50
Per 10 minuten
28,50