Pigment Laserbehandeling

Bij Nina’s Schoonheidssalon in Roermond (Limburg) kunnen wij donkere, goedaardige pigmentvlekken behandeling met onze GentleMax Pro laser.

Dit is een veilig, veelzijdig en effectief systeem waarin we met de Alexandriet laser pigment vlekjes kunnen behandelen. Het laserlicht verhit en vernietigt de pigmentvlek, de huid rondom het pigment blijft dus onbeschadigd. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar wordt over het algemeen goed verdragen. Het word ervaren als een elastiekje dat tegen de huid aan schiet.

De pigmentvlek zal na de behandeling donker verkleuren, en er kunnen schilfertjes of een korstje op ontstaan. Het is belangrijk dat u niet aan de schilfertjes/korstje gaat krabben. Afhankelijk van het behandelgebied zal dit binnen elke dagen genezen. Voor het behandelen van pigmentvlekken heeft u gemiddeld één tot drie behandelingen nodig.

De behandeling is geschikt voor: 

  • Hyperpigmentatie
  • Zonnevlekken (lentigo solaris)
  • Ouderdomsvlekken
  • Sproetjes

Voor het behandeling van Melasma (zwangerschapsmasker) en post-inflammatoire hyperpigmentatie (pigment na ontsteking) adviseren wij onze MeLine behandeling. Klik hier voor meer informatie.

Blijven pigmentvlekken permanent weg na een behandeling?

Een behandeling om pigmentvlekken te verwijderen heeft doorgaans zeer langdurig effect. Helaas is het niet mogelijk om een 100% garantie te geven dat pigmentvlekken nooit terugkeren na een behandeltraject. Dit komt omdat blootstelling aan UV-licht (zoals zonlicht) of hormonale veranderingen triggers kunnen zijn waardoor de huid opnieuw pigmentvlekken aanmaakt.

Wordt een behandeling om pigmentvlekken te verwijderen vergoed?

Een behandeling om pigmentvlekken te verwijderen wordt soms geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. In de polisvoorwaarden kun je lezen welke vergoeding er mogelijk is vanuit jouw (aanvullende) zorgverzekering.

Tarieven

Pigmentlaser klein gebied (1-3 pigmentvlekken)
65,00
Pigmentlaser middelgroot gebied (deel van gelaat)
120,00
Pigmentlaser groot gebied (gelaat of decolleté)
160,00
Pigmentlaser handruggen
95,00

Resultaten

Resultaat na 1 pigment-laserbehandeling

Resultaat na 1 pigment-laserbehandeling