Permanent Make-up

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Wenkbrauwen ombré / powder brows

Bij ombré/ powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerde. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Dit geeft een heel zacht en natuurlijk resultaat.

Microblading

Microblading is een geheel nieuwe techniek binnen de wereld van semi‐permanente make‐up (PMU). Een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Hierdoor krijg je vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien!

Prijzen wenkbrauwen

Wenkbrauwen ombré / powder brows
265,00
Wenkbrauwen hairstroke microblading
265,00
Opfris behandeling wenkbrauwen
120,00

Opfris behandeling bestaat uit 1 behandeling. Prijs in overleg voor permanente make-up wat niet door ons is gezet.

Extra nabehandeling wenkbrauwen
50,00

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Prijzen Permanent make-up Ogen

Eyeliner boven
180,00
Eyeliner beneden
150,00
Eyeliner boven en beneden
285,00

Alle permanent make-up behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling binnen 6 weken tot 3 maanden na de eerste behandeling.

Eyeliner extra breed (meerprijs)
65,00
Extra nabehandeling eyeliner
50,00
Opfris behandeling eyeliner boven
110,00
Opfris behandeling eyeliner beneden
90,00
Opfris behandeling eyeliner boven en beneden
150,00

Opfris behandeling bestaat uit 1 behandeling. Alleen geldig wanneer u de permanent make-up bij ons heeft laten zetten. Anders in overleg.

Permanent Make-up Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Permanent Make-up Lippen

Lipcontour
245,00
Full lips
375,00

Alle permanent make-up behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling binnen 6 weken tot 3 maanden na de eerste behandeling.

Extra nabehandeling lippen
60,00
Opfris behandeling lipcontour
140,00
Opfris behandeling full lips
185,00

Opfris behandeling bestaat uit 1 behandeling. Alleen geldig wanneer u de permanent make-up bij ons heeft laten zetten. Anders in overleg.

Wat is Permanente make-up?

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijf altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoef aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Hoe het werkt

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats te brengen zodat u er beter uit ziet.

Heeft u interesse in permanent make-up maar wilt u graag geïnformeerd worden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis informatie gesprek. Hierbij worden uw vragen beantwoorden, u exact uitleggen hoe een permanent make-up behandeling gaat en wat het resultaat kan zijn!

GGD-Gecertificeerd

Voor het zetten en aanbrengen van permanente make-up is een vergunning nodig. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) geeft deze vergunningen. Nina’s Schoonheidssalon is GGD-gecertificeerd.

Nazorginstructie

Een pas aangebrachte permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. De wond die door het aanbrengen van permanente make-up is ontstaan heeft tijd nodig en zorg om te genezen. Met een goede verzorging is de wond na circa 5 tot 7 dagen genezen. Gedurende de genezingstijd raden wij u aan om niet te zwemmen, niet in bad te gaan (douchen mag wel), niet te zonnebaden (ook niet onder de zonnebank) en geen gebruik te maken van de sauna en/of bubbelbad. Gebruik ook na de genezingstijd op uw permanente make-up altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

Houd er rekening mee dat meteen na de behandeling de huid er gezwollen uit kan zien. De aangebrachte permanente make-up zal donkerder overkomen. Schrik hier niet van, de permanente make-up word minstens 50% lichter van kleur na het genezingsproces.

Belangrijk om te weten over permanent make-up

Tijdens het aanbrengen van permanente make-up worden met kleine naalden pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaan een voor het leven blijvende vorm. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Voordat u permanente make-up laat aanbrengen wordt u eerst gevraagd een toestemmingsformulier in te vullen. In dit toestemmingsformulier staan een aantal vragen over uw gezondheid. Het invullen van het toestemmingsformulier is voor uw eigen veiligheid. Bent u onder de 16 jaar dan moet uw wettige vertegenwoordiger het toestemmingsformulier tekenen en zich legitimeren.

Tijdens het aanbrengen van permanente make-up mag u niet onder invloed van alcohol of drugs zijn. Ook indien u zwanger bent, wordt het aanbrengen van permanente make-up afgeraden. 24 uur voor de behandeling mag u geen aspirine, ibuprofen, naproxen, vitamine E en bloedverdunners (indien mogelijk) innemen. Paracetamol mag wel!