Meline Pigment behandelingen

Meline

MeLine is de eerste en enige op de markt die gespecialiseerd is in het behandelen van hyperpigmentatie. MeLine biedt behandelingen die speciaal zijn samengesteld op basis van het type pigment, het fototype van de huid en het lichaamsdeel waar de pigmentatie zich bevindt.

Waarom Meline?

MeLine biedt uitgebreidere behandeling in vergelijking met andere methoden die alleen voor correctie zorgen zoals laser- en IPL behandelingen. In tegenstelling tot deze behandelingen werkt MeLine op celniveau, die de kern van de pathologie aanpakt. Door de ongecontroleerde groei van melanocyten te reguleren, kunnen MeLine producten niet alleen donkere vlekken verminderen, maar deze ook effectief voorkomen.

Om een groter therapeutisch effect te bereiken, bieden MeLine producten een specifieke aanpak voor zowel kaukasische huidtypen – fototype I tot III – en etnische huidtypen – fototype IV tot VI. Ook voor bijzonder delicate gebieden, zoals het oogcontour heeft MeLine een
oplossing. MeLine biedt geïntegreerde oplossingen die professionele behandelingen combineren met thuisverzorgingsproducten die in synergie werken. Naast het elimineren van ongeveer 90 tot 95% van de hyperpigmentatie, zoals bewezen in verschillende klinische onderzoeken, verbeteren de MeLine producten de kwaliteit en gezondheid van de huid aanzienlijk. Zoals het verhelderen van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en imperfecties.

Bij welke huidproblemen kan Meline worden ingezet?

 • Melasma (zwangerschapsmasker)
 • Ouderdomsvlekken
 • Sproeten
 • Post inflammatoire hyperpigmentatie (pigment na ontstekingen)
 • Zonschade
 • Donkere kringen rond de ogen

De behandeling

Een Meline behandeling wordt in een kuur uitgevoerd van minimaal 3 behandelingen en altijd gecombineerd met de juiste thuisproducten. Op deze manier wordt het pigment van binnenuit afgebroken en worden en prachtige resultaten behaald. De behandeling bestaat uit diverse onderdelen, zoals een Peeling-masker, een stempelpen (microneedling) behandeling en een thuispakket.

Let op! De behandeling werkt niet zonder de juiste thuisproducten. Het is dan ook belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken voor het beste resultaat.

Wat kun je verwachten na de behandeling

Na dit therapeutische masker behandelingen in onze salon komt er een schilferende huidreactie op gang, dit is ook wat we willen. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren en begint meestal vanaf de  2de dag na de behandeling. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en is direct zonlicht verboden. Dagelijks dient er meerdere malen een SPF 30+ te worden aangebracht.

De thuisproducten bevatten veel verhelderende stoffen, anti-oxidanten, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

Tarieven

MeLine Peeling-Masker
149,00
MeLine ID Microneedling
149,00

Thuisproducten tijdens kuurtraject

Deze dient u te gebruiken tijdens de behandeling voor het gewenste resultaat.

   1. MeLine Gentle Foam (€42,50)
    Eerste stap om de huid te reinigen als voorbereiding van de huid, om de biochemische reacties, die de melanocyten kunnen stimuleren en controleren. Daarnaast heeft het een regenererend effect en vermindert het glycatie en oxidatieve processen.
   1. MeLine 02 Day (€ 99,-)
    De specifieke combinatie van ingrediënten geeft een sterk tyrosinase vernietigend effect waardoor pigment verminderd wordt. Ook vermindert het de epidermale hyperpigmentatie door de celdeling te versnellen.
   2. MeLine 02 Night (€ 99,-)
    De samenstelling vermindert mRNA omzetting voor een gezond tyrosinase gehalte waardoor pigment effectief wordt bestreden.
   3. MeLine 03 Restore (€ 49,-)
    Dit product bevat actieve werkstoffen, die het herstel van de huid en collageenproductie bevorderen en de terugkeer van pigmentvlekken helpen voorkomen. Daarnaast werkt dit product ontstekingsremmend en voorkomt het toekomstige pigmentschade.
   4. MeLine 03 Moist (€ 72,50)
    Een huidvernieuwend occlusief product dat de hydratatie van de huid herstelt, textuur verbetert en de compactheid van de huid bevordert. Het product is op basis van puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft het vermogen om een grote hoeveelheid vochtmoleculen te binden, het weefsel te herstructureren, voedingsstoffen beter te transporteren en alle stofwisselingsprocessen te verbeteren.
   5. MeLine 04 B.B. Cream (€ 49,-)
    Optimale zonbeschermingscrème met kleur om imperfecties te camoufleren. De naam komt van Blemish Balm, een speciaal product dat imperfecties camoufleert. De crèmes hydrateren, verhelderen de huidskleur en werken als een zonbescherming. Het concept combineert 3 producten in één: huidverbetering, hydratatie en make up.Het pakket is uit te breiden met het 05 Home Mask voor extra exfoliatie:

Thuisproducten onderhoud

Deze dient u te gebruiken als onderhoud producten voor thuis.

   1. MeLine 02 Night (€ 99,-)
    De samenstelling vermindert mRNA omzetting voor een gezond tyrosinase gehalte waardoor pigment effectief wordt bestreden.
   2. MeLine 05 Home Mask (€ 79,-)
    Het masker bevat actieve ingrediënten die de epidermale celdeling stimuleren. Het vermindert pigmentophopingen en vernietigt de activiteit van melanine in de melanocyten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

De Meline behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit het pakket voor camouflagetherapie. Dit is echter afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.