Lycogel®

Lycogel is de enige echte ademende foundation ter wereld die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt en daardoor het herstelproces na een behandeling versnelt.

Lycogel is ontwikkeld als antwoord op de vraag van cosmetisch chirurgen die een camouflerend product nodig hadden direct na een ingreep. Het product moest dusdanig samengesteld zijn dat het herstelproces niet tegenwerkt wordt, maar juist bevordert!
Lycogel-kleurenDeze foundation bevat het middel LYCG (live yeast cell derivative). Dit is een krachtig vochtinbrengend middel dat ontstekingen tegengaat en het genezingsproces van wonden bespoedigd. Het vergroot de zuurstofopname en stimuleert levende cellen om beschermende enzymen te produceren.

Bewezen is dat Lycogel geschikt is voor alle huidtypen omdat deze niet irriterend is voor mensen met rosacea,vitiligo, dermatitis, of acne. Daarentegen kalmeert het de huid en bied het bescherming tegen toekomstige schade door extremen invloeden en UV-straling.

De breathable camouflage/make-up is verkrijgbaar in 12 kleuren en kan indien nodig in laagjes worden aangebracht voor een perfecte dekking. Breathable tint is verkrijgbaar in 4 kleuren en breathable concealer is verkrijgbaar in 3 kleuren. Het product levert een onzichtbare natuurlijke camouflage die de gehele dag meegaat. Tevens bevat de lycogel een SPF 30, is deze parabenen-vrij en geeft het niet af op kleding. Bovendien is het product waterbestendig (tot ongeveer 90 min).

Indien u een aanvullende verzekering heeft, dan wordt dit product in sommige gevallen vergoed.