Instantly Ageless™

Instantly Ageless™ is een krachtige anti-rimpel crème die wallen en rimpels binnen 2 minuten laat verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een nieuw ingrediënt in huidverzorgingsproducten genaamd Argireline™ wordt momenteel in veel nieuwe anti-aging producten verwerkt. Argireline™ is zo populair omdat het de eigenschap heeft om een van de grootste huidproblemen bij het ouder worden aan te pakken: rimpels. Het werkt erg snel en is gezonder dan naalden.

 

Wat is dit nieuwe geweldige anti-aging ingrediënt precies?

Argireline™ is op dit moment een van de meest besproken anti-aging huidverzorgingsingrediënten omdat het so snel werkt.
Het wordt door sommige mensen genoemd als zeer geschikte, niet-giftige vervanger voor operaties en ingrepen.
Schoonheidsonderzoekers hebben dit jaren geleden al ontdekt. De interesse onder consumenten is echter pas recentelijk toegenomen toen men er achter kwam dat Argireline™ zo snel fantastische resultaten kan geven. Met als grote verschil dat het de huid niet binnendringt, en niet giftig is. Het is een ingrediënt dat een zeer effectief alternatief is voor naalden.

Hoe Werkt Argireline™?

Elke keer als u lacht, praat of uw gezicht beweegt, trekken de spieren in uw gezicht samen. Die samentrekkingen zorgen ervoor dat er rimpels aan het oppervlak van uw huid verschijnen. Argireline™ is een ingrediënt voor de behandeling van rimpels. Het werkt door het voorkomen van het vrijkomen van de neurotransmitters die ervoor zorgen dat spiertjes in uw gezicht samentrekken.
Argireline™ is een ingrediënt dat ervoor zorgt dat de spiertjes in uw gezicht ontspannen, daardoor wordt het aantal rimpels geminimaliseerd. U kan u Argireline™ gewoon zelf aanbrengen op uw gezicht, en is het niet giftig. Argireline™ blokkeert spiersamentrekkingen. Het toenemende verlies van collageen en elastine in de huid is echter een natuurlijk verouderingsproces. Maar, met anti-aging producten als Argireline™ bent u in staat het tempo waarin dit gebeurt af te remmen. Dit leidt tot een jongere en gezonder ogende huid over een langere periode van tijd. Argireline™ stimuleert ook de aanmaak van elastine en collageen , dit heeft vaak een positieve invloed op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Hoe te gebruiken
  • Druk de crème uit het pipetje op je vinger. (ongeveer de grote van een erwt)
  • Met licht kloppende bewegingen doe je een zeer dunne laag op het te behandelen gebied.
  • Voor het beste resultaat; laat de crème vochtig op huid, het doet zijn werking bij het drogen.
  • Om het sneller te laten drogen kun je een waaier of een föhn gebruiken.
  • Blijf voor 2-3 minuten zonder expressie zitten voor het mooiste resultaat, dus niet lachen of praten.
  • Vermijd aanraking met de ogen, als het product in de ogen komt dan spoelen met water.
  • Gebruik dient te worden gestaakt als roodheid of irritatie optreedt.
  • Overleg met uw arts als u allergisch voor cosmetica bent.
  • Tip: maak altijd een voor- en na foto van de te behandelen delen, zodat je de verschillen goed kunt zien.
Prijzen

1 pipet € 5,00
5 pipetjes € 22,50
25 pipetjes € 91,00

1 pipet gaat gemiddeld 2 tot 5 dagen mee.