Gezichtsbehandelingen

Bij Nina’s Schoonheidssalon in Roermond (Limburg) kunt u uit verschillende gezichtsbehandelingen kiezen, hieronder vindt u de inhoud en de prijs van de verschillende behandelingen.

Observ520 Huidscan

Een goed behandeling of productadvies begint met een grondige huidanalyse.

Met de Observ 520 Huidscan is het mogelijk om in de diep gelegen huidlagen te kijken. Huidproblemen die voor ons menselijk oog aan de buitenkant van de huid verborgen blijven, worden met de Observ 520 zichtbaar. Door gebruik te maken van verschillende 5 verschillende lichtbronnen maakt de Observ 520 een diagnose van uw huid. Klik hier voor meer informatie.

Dankzij deze huidanalyse weet u voortaan alles over jouw huid!

Prijzen Observ520 Huidscan

Observ520 Huidscan
25,00*

*Gratis tijdens een gezichtsbehandeling of bij aanschaf vanaf €99,- aan producten.

Dermalogica gezichtsbehandelingen

Dermalogica is al jaren marktleider op het gebied van professionele huidverzorging. De producten van Dermalogica bevatten geen ingrediënten die de huid kunnen irriteren zoals parfum, gedenatureerde alcohol, afsluitende minerale oliën zoals paraffine, lanoline en synthetische geur- en kleurstoffen.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.

De behandelingen van Dermalogica zijn specifiek en worden aangepast op de individuele behoeftes van uw huid. Wij kunnen ons richten in het bijzonder op problemen zoals dehydratie, gevoeligheid, vroegtijdige veroudering en acne. Wij streven naar een huid die in optimale conditie en gezond is.

Prijzen Dermalogica gezichtsbehandelingen

ProSkin 30
37,50

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

ProSkin 45
50,00

Op maat gemaakte gezichtsbehandeling afgestemd op uw wensen en huidbehoefte. Inclusief epileren wenkbrauwen.

ProSkin 60
62,00

Op maat gemaakte gezichtsbehandeling afgestemd op uw wensen en huidbehoefte. Inclusief epileren wenkbrauwen.

ProSkin 75
72,00

Uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, resultaat en ontspanning. Op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen en huidbehoefte. Inclusief epileren wenkbrauwen.

Pro power peel 30
57,00

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.

Pro power peel 60
97,00

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Bindweefsel treatment
72,00

Uitgebreide behandeling waarbij we doormiddel van een bindweefselmassage de huidconditie verbeteren. Inclusief epileren wenkbrauwen.

Microneedling treatment
97,00

Intensieve behandeling waarbij huidvernieuwing door middel van microperforaties van binnenuit wordt gestimuleerd. Inclusief epileren wenkbrauwen.

QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Prijzen QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

QMS Meet and Treat + Observ520 huidscan
59,00
QMS Quick treatment fase 1-2-3
59,00

30min.

QMS Oxygen treatment fase 1-2-3
65,00

Fase 1

QMS treatment 60 min. fase 1
75,00
QMS treatment 75 min. fase 1
95,00

Fase 2

QMS treatment 60 min. fase 2
99,00
QMS treatment 90 min. fase 2
125,00
QMS Mother of Pearl fase 2-3
175,00

Fase 3

Binnenkort meer informatie!

Cosmelan behandeling

De Cosmelan-behandeling is één van de beste behandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken bij alle huidtypes (Huidtype 1 tot en met 6).

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft diverse oorzaken. Zoals een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zonschade, zwangerschap, pilgebruik en menopauze. Oppervlakkig gelegen pigment is goed te behandelen met een medische peeling of met de pigmentlaser. Dieper gelegen pigment is soms erg lastig om weg te krijgen. Voor dit dieper gelegen pigment heeft Mesoestetic de Cosmelan behandeling ontwikkeld, welke voor alle huidtypes een effectieve behandeling is om pigmentvlekken voor 70-90% te verminderen.

Prijzen Cosmelan behandeling

Acne Therapie

Vrijwel iedereen krijgt te maken met acne. Jongens overigens vaker dan meisjes. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het vaak een uitgebreide huidaandoening wat soms kan leiden tot psychische problemen. Acne begint meestal rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Ook ouderen kunnen er last van hebben. Om acne zoveel mogelijk te verbeteren, is het belangrijk uw huid te laten verzorgen door middel van gespecialiseerde behandelingen en producten.

Acne behandelingen worden veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

Prijzen Acne Therapie

ProSkin acne
45,00

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, uit-reinigen en verminderen van onzuiverheden.

ProSkin ClearStart (tienerbehandeling)
35,00

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling voor de tienerhuid, gericht op het verzorgen, uit-reinigen en verminderen van onzuiverheden.

Acne rug behandeling
29,00

Reiniging, exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, en rug pakking.

Epileren

Wenkbrauwen epileren en/of harsen
9,50
Wenkbrauwen epileren in combinatie met een gezichtsbehandeling
7,00

Harsen

Bovenlip of kin
7,50
Bovenlip en kin
12,50
Wangen
9,00
Bovenlip, kin en wangen
18,50

Verven

Wenkbrauwen verven
7,50
Wenkbrauwen wimpers
8,50