Gezichtsbehandelingen

Bij Nina’s Schoonheidssalon in Roermond (Limburg) kunt u uit verschillende gezichtsbehandelingen kiezen, hieronder vindt u de inhoud en de prijs van de verschillende behandelingen.

Dermalogica gezichtsbehandelingen

Dermalogica is al jaren marktleider op het gebied van professionele huidverzorging. De producten van dermalogica bevatten geen ingrediënten die de huid kunnen irriteren zoals parfum, gedenatureerde alcohol, afsluitende minerale oliën zoals paraffine, lanoline en synthetische geur- en kleurstoffen.

Onze behandelingen en productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van jouw huidconditie. Deze wordt bepaald door onze Dermalogica Expert middels een Face Mapping huidanalyse en een Observ 520 huidscan.

ProSkin

Onze ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een ProSkin behandeling op maat.

Pro Power Peel

In deze geavanceerde behandeling werken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een egale huidskleur. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Klik hier voor meer informatie.

Prijzen Dermalogica gezichtsbehandelingen

Observ520 huidscan
25,00*

* Gratis tijdens een gezichtsbehandeling of bij aanschaf vanaf €99,- aan producten.

ProSkin 30
37,50

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

ProSkin 45
50,00

Op maat gemaakte gezichtsbehandeling afgestemd op uw wensen en huidbehoefte. Inclusief epileren wenkbrauwen.

ProSkin 60
62,00

Op maat gemaakte gezichtsbehandeling afgestemd op uw wensen en huidbehoefte. Inclusief epileren wenkbrauwen.

ProSkin 75
72,00

Uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, resultaat en ontspanning. Op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen en huidbehoefte. Inclusief epileren wenkbrauwen.

Pro power peel 30
57,00

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.

Pro power peel 60
97,00

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Bindweefsel treatment
72,00

Uitgebreide behandeling waarbij we doormiddel van een bindweefselmassage de huidconditie verbeteren. Inclusief epileren wenkbrauwen.

Microneedling treatment
97,00

Intensieve behandeling waarbij huidvernieuwing door middel van microperforaties van binnenuit wordt gestimuleerd. Inclusief epileren wenkbrauwen.

Dermatude Meta Therapy

Op een pijnloze manier worden onzichtbare maar zeer gecontroleerde microperforaties in de huid gemaakt, hierdoor word het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd en worden er actieve werkstoffen in de juiste cellagen van de huid gebracht waar ze de meest efficiënte werking hebben. Zo wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De huid word steviger, fijne lijntjes en rimpels vervagen, poriën worden fijner, de doorbloeding word gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Dit op 100% natuurlijke wijze!

Prijzen Dermatude Meta Therapy

Full Facial
97,00

Dubbele reiniging, exfoliatie, epileren, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, meta-therapy masker en dag verzorging.

Full facial en rimpelbehandeling
127,00
Full facial, hals en decolleté
147,00
Full facial, hals, decolleté en rimpelbehandeling
177,00
Hals en decolleté
67,00
Rimpelbehandeling per zone
60,00

Acne Therapie

Vrijwel iedereen krijgt te maken met acne. Jongens overigens vaker dan meisjes. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het vaak een uitgebreide huidaandoening wat soms kan leiden tot psychische problemen. Acne begint meestal rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Ook ouderen kunnen er last van hebben. Om acne zoveel mogelijk te verbeteren, is het belangrijk uw huid te laten verzorgen door middel van gespecialiseerde behandelingen en producten.

Acne behandelingen worden veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

Prijzen Acne Therapie

ProSkin acne
45,00

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, uit-reinigen en verminderen van onzuiverheden.

ProSkin ClearStart (tienerbehandeling)
35,00

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling voor de tienerhuid, gericht op het verzorgen, uit-reinigen en verminderen van onzuiverheden.

Acne rug behandeling
28,50

Reiniging, exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, en rug pakking.

Duo Gezichtsbehandelingen

Geniet gezellig samen met uw partner, moeder, vriend(in) van een heerlijke gezichtsbehandeling.

Bijna alle behandelingen zijn ook als duo behandeling te boeken! Vraag naar de mogelijkheden.

Epileren

Wenkbrauwen epileren en/of harsen
9,00
Wenkbrauwen epileren in combinatie met een gezichtsbehandeling
6,50

Harsen

Bovenlip of kin
7,50
Bovenlip en kin
12,00
Wangen
8,50
Bovenlip, kin en wangen
18,00

Verven

Wenkbrauwen verven
7,50
Wenkbrauwen wimpers
8,50