Gezichtsbehandelingen

Bij Nina’s Schoonheidssalon in Roermond (Limburg) kunt u uit verschillende gezichtsbehandelingen kiezen, hieronder vindt u de inhoud en de prijs van de verschillende behandelingen.

Observ520 Huidscan

Een goed behandeling of productadvies begint met een grondige huidanalyse.

Met de Observ 520 Huidscan is het mogelijk om in de diep gelegen huidlagen te kijken. Huidproblemen die voor ons menselijk oog aan de buitenkant van de huid verborgen blijven, worden met de Observ 520 zichtbaar. Door gebruik te maken van verschillende 5 verschillende lichtbronnen maakt de Observ 520 een diagnose van uw huid. Klik hier voor meer informatie.

Dankzij deze huidanalyse weet u voortaan alles over jouw huid!

Prijzen Observ520 Huidscan

Observ520 Huidscan
25,00*

*Gratis tijdens een gezichtsbehandeling of bij aanschaf vanaf €99,- aan producten.

Dermalogica gezichtsbehandelingen

Dermalogica is al jaren marktleider op het gebied van professionele huidverzorging. De producten van Dermalogica bevatten geen ingrediënten die de huid kunnen irriteren zoals parfum, gedenatureerde alcohol, afsluitende minerale oliën zoals paraffine, lanoline en synthetische geur- en kleurstoffen.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.

De behandelingen van Dermalogica zijn specifiek en worden aangepast op de individuele behoeftes van uw huid. Wij kunnen ons richten in het bijzonder op problemen zoals dehydratie, gevoeligheid, vroegtijdige veroudering en acne. Wij streven naar een huid die in optimale conditie en gezond is.

Prijzen Dermalogica gezichtsbehandelingen

ProSkin 30
37,50

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

ProSkin 45
50,00

Op maat gemaakte gezichtsbehandeling afgestemd op uw wensen en huidbehoefte. Inclusief epileren wenkbrauwen.

ProSkin 60
62,00

Op maat gemaakte gezichtsbehandeling afgestemd op uw wensen en huidbehoefte. Inclusief epileren wenkbrauwen.

ProSkin 75
72,00

Uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, resultaat en ontspanning. Op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen en huidbehoefte. Inclusief epileren wenkbrauwen.

Pro power peel 30
57,00

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.

Pro power peel 60
97,00

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Bindweefsel treatment
72,00

Uitgebreide behandeling waarbij we doormiddel van een bindweefselmassage de huidconditie verbeteren. Inclusief epileren wenkbrauwen.

Microneedling treatment
97,00

Intensieve behandeling waarbij huidvernieuwing door middel van microperforaties van binnenuit wordt gestimuleerd. Inclusief epileren wenkbrauwen.

!QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

!QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult !QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Prijzen !QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

!QMS Meet and Treat + Observ520 huidscan
59,00
!QMS Quick treatment
59,00

30min.

Fase 1

!QMS fase 1 treatment
75,00

60min.

!QMS fase 1 bindweefseltreatment
97,50

90min.

Fase 2

Binnenkort meer informatie!

Fase 3

Binnenkort meer informatie!

Dermatude Meta Therapy

Op een pijnloze manier worden onzichtbare maar zeer gecontroleerde microperforaties in de huid gemaakt, hierdoor word het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd en worden er actieve werkstoffen in de juiste cellagen van de huid gebracht waar ze de meest efficiënte werking hebben. Zo wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De huid word steviger, fijne lijntjes en rimpels vervagen, poriën worden fijner, de doorbloeding word gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Dit op 100% natuurlijke wijze!

Prijzen Dermatude Meta Therapy

Full Facial
97,00

Dubbele reiniging, exfoliatie, epileren, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, meta-therapy masker en dag verzorging.

Full facial en rimpelbehandeling
127,00
Full facial, hals en decolleté
147,00
Full facial, hals, decolleté en rimpelbehandeling
177,00
Hals en decolleté
67,00
Rimpelbehandeling per zone
60,00

Acne Therapie

Vrijwel iedereen krijgt te maken met acne. Jongens overigens vaker dan meisjes. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het vaak een uitgebreide huidaandoening wat soms kan leiden tot psychische problemen. Acne begint meestal rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Ook ouderen kunnen er last van hebben. Om acne zoveel mogelijk te verbeteren, is het belangrijk uw huid te laten verzorgen door middel van gespecialiseerde behandelingen en producten.

Acne behandelingen worden veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag voor meer informatie.

Prijzen Acne Therapie

ProSkin acne
45,00

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, uit-reinigen en verminderen van onzuiverheden.

ProSkin ClearStart (tienerbehandeling)
35,00

Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling voor de tienerhuid, gericht op het verzorgen, uit-reinigen en verminderen van onzuiverheden.

Acne rug behandeling
28,50

Reiniging, exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, en rug pakking.

Epileren

Wenkbrauwen epileren en/of harsen
9,00
Wenkbrauwen epileren in combinatie met een gezichtsbehandeling
6,50

Harsen

Bovenlip of kin
7,50
Bovenlip en kin
12,00
Wangen
8,50
Bovenlip, kin en wangen
18,00

Verven

Wenkbrauwen verven
7,50
Wenkbrauwen wimpers
8,50