Definitief Laser Ontharen

Nina’s Schoonheidssalon in Roermond (Limburg) is gespecialiseerd in permanente laserontharing doormiddel van de GentleMax Pro laser.

Definitief Ontharen met de GentleMax Pro

Bij Nina’s Schoonheidssalon beschikking we over de nieuwe Candela Gentle Max Pro laser.  Deze laser geldt wereldwijd als de gouden standaard voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze snelle en krachtige laser is de absolute top in Laser ontharen. Snel, uiterst effectief en comfortabel zijn woorden die een behandeling met deze laser het best omschrijven. Door het geïntegreerde behandelsysteem wordt er gebruik gemaakt van 2 lasers, namelijk de Alexandriet laser en de Nd:YAG laser. De Gentle Max Pro laser wordt precies zo ingesteld dat deze het beste resultaat geeft op jouw huidtype. Uniek, veilig en effectief dus!

Alexandriet laser

De alexandriet laser heeft een golflengte van 755nm en werkt effectief op beharing en pigment. De alexandriet laser werkt goed op de lichtere huidtypen.

Nd:YAG laser

De Nd:YAG laser heeft een goflengte van 1064nm en werkt effectief op beharing, vaatjes en

huidverstrakking. De Nd:YAG laser werkt ook goed op de donkere huidtypen.

Cryo-koeling

De GentleMax Pro gebruik van Cryo-koeling. Hierbij wordt er in extreem korte tijd een straal cryo vloeistof op de huid gespoten waarna direct de laserstraal volgt. De koeling van de

cryo en de warmte van de laserstraal komen zo kort op elkaar op de huid, dat je niet persee voelt of het nu warm of koud aanvoelt. Cryo vloeistof is een goede, betrouwbare koeling, omdat deze bij iedere laserflits even krachtig is. Het gevoel van het laseren is te vergelijken met een elastiekje die tegen de huid aanschiet of een speldenprik.

Mag mijn huid zongebruind zijn?

Het is erg belangrijk dat de huid waarop gelaserd wordt niet zongebruind is. Dat betekend ook geen zonnebank of spraytan (bruiningscrème) . Hierdoor komen er namelijk actieve pigment cellen op de huid waardoor de laser eerst het actieve pigment ziet in plaats van het pigment van het haarzakje, waardoor verbranding van de huid kan ontstaan. Communicatie met ons is van groot belang om altijd een veilige behandeling te kunnen ondergaan.

Voor wie is definitief ontharen geschikt?

Voor alle huidtypes en -tinten, donker en licht, maar helaas niet voor grijze of blonde haren omdat de laserbundel zich richt op het pigment in het haarzakje; lichte/witte en grijze haren hebben geen pigment, en dus kan de laserbundel zijn werk niet doen.

De GentleMax Pro is wél zeer geschikt voor dun en fijn haar.

Verwacht resultaat

Haren kunnen alleen definitief verwijderen worden als ze in hun actieve groeifase zitten. Daarom kun je nooit alles definitief verwijderen en heeft u gemiddeld 6 a 8 behandelingen nodig om de haren 70-90% te verwijderen. Meestal is een behandeling om de 6-8 weken, afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen.

Voorbereiding op de behandeling

Eén dag voor de behandeling dienen de haartjes geschoren te worden. Dit komt omdat de haren pigment bevatten, als het haartje boven de huid uitsteekt dan ziet de laser gelijk het pigment op de huid in plaats van dat we juist de laser in het haar zakje willen hebben. Dus de haren dienen 1 dag van te voren geschoren te worden. Om deze reden mag er ook niet meer geharst of geëpileerd worden. Het haarzakje is dan leeg en daardoor ziet de laser geen pigment waardoor er geen resultaat zal zijn.


 • Vanaf zes weken voorafgaand aan de (eerste) behandeling niet meer zonnen of onder de zonnebank en/of geen zelfbruinings-middelen meer gebruiken. Dit ter voorkoming van onnodig risico op pigmentverschuivingen. Bescherm de huid met een zonnebescherming met een factor van ten minste 30.
 • Vanaf zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling de haren niet meer verwijderen met wax of door middel van epileren. Voor de behandeling is het noodzakelijk dat de haareinden aanwezig zijn in de haarwortel. Scheren of ontharing crème gebruiken is toegestaan.
 • Op de behandeldag dient het gebied dat gelaserd wordt, vrijgehouden te worden van make-up of andere cosmetica.
 • Trek makkelijk zittende kleding aan. Zo voorkomt u eventuele schuring op de behandelde gebieden.
 • Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag/ gebruik van zelfbruinings-middelen voor elke behandeling door aan uw behandelaar.

Zorg na de behandeling

 • Er kan na de behandeling een lichte zwelling ontstaan en de huid kan wat rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag.
 • De eerste uren na de behandeling de huid zoveel mogelijk ontzien en behandel het onthaarde gebied de eerste dagen voorzichtig. Koude kompressen koelen de huid en gaan het eventuele branderige gevoel tegen.
 • Na de behandeling 48 uur niet zwemmen, gebruikmaken van te warm water of gebruik maken van whirlpool en/of sauna. De huid dient tot rust te komen.
 • Zijn de oksels behandeld, gebruik dan het liefst de komende 24 uur geen deodorant.
 • Nooit krabben na de behandeling, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen of littekens.
 • Na de behandeling kunt u meteen weer de dagelijkse activiteiten hervatten.
 • Trek of pluk niet aan de haartjes, deze vallen vanzelf uit.
 • Nieuwe haargroei mag worden afgeschoren. Het gebruik van ontharingscrème mag pas na 2 weken. U mag niet harsen of epileren tijdens het lasertraject.
 • Niet in de zon of onder de zonnebank en/of geen zelfbruiningsmiddelen gebruiken. De huid moet zo veel als mogelijk de natuurlijke kleur behouden, zodat het risico op (tijdelijke) pigmentverschuivingen wordt beperkt en de behandeling steeds onder gelijkwaardige condities kan plaatsvinden.
 • Bij ontharen van de benen kan na de behandeling de huid eventueel gaan jeuken. Als de huid tot rust is gekomen, kunt u hiervoor zeer voorzichtig een licht scrubmiddel gebruiken om de haarresten te verwijderen. Dit helpt tegen de eventuele jeuk. Niet krabben!
 • Vermijd zoveel als mogelijk overmatige zon op het behandelde gebied.

Vergoeding via zorgverzekering mogelijk

Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat. Een doorververwijzing is meestal niet nodig.

Tarieven Definitief Ontharen Gelaat

Prijzen zijn per behandeling, er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandeling nodig.

Voor meer informatie en de mogelijkheden vraag een gratis intake aan!

Bovenlip
65,00
Kin
75,00
Bovenlip en Kin
100,00
Wangen
105,00
Bovenlip, Kin en Wangen
155,00
Tussenstuk wenkbrauwen
50,00
Bakkebaarden
70,00
Hals
95,00
Nek
85,00

Tarieven Definitief Ontharen Lichaam

Prijzen zijn per behandeling, er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandeling nodig.

Voor meer informatie en de mogelijkheden vraag een gratis intake aan!

Onderarmen
150,00
Bovenarmen
150,00
Armen volledig
250,00
Oksels
95,00
Buik (vrouw)
75,00
Borst (man)
180,00
Buik (man)
200,00
Borst en Buik (man)
350,00
Bikinilijn
100,00
Bikinilijn met een stuk bovenbeen
135,00
Bikinilijn uitgebreid
135,00
Bikini volledig
175,00
Bikini volledig met bilnaad
190,00
Billen
175,00
Bilnaad
85,00
Onderbenen
200,00
Bovenbenen
250,00
Knieën
75,00
Benen volledig
400,00
Schouders of Onderrug
200,00
Rug
300,00
Rug en Schouders
350,00

Pakketten 

Pakketten zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

Oksels en Bikinilijn
170,00
Oksels en Bikinilijn uitgebreid
200,00
Oksels en bikini volledig
235,00
Benen volledig en Bikinilijn
435,00