Craith Lab behandelingen

Een merk geboren uit passie voor de huid.

We weten dat de huid constant in beweging is en een voortdurende interactie ondergaat met de omgeving waarin we leven. We hebben het niet langer enkel over anti-aging, maar over het feit dat omgeving en milieu voor steeds zwaardere gevolgen voor onze huid zorgen. Laten we ook de nodige portie stress op de huid niet vergeten. Niet de gewone stress die we iedere dag misschien wel voelen, maar wel de oxidatieve stress. En waarom horen we steeds vaker woorden zoals ‘eczeem’ of ‘allergie’, zelfs al bij jonge kinderen?
Als onze huid kon spreken, hadden we de woorden ‘bescherm me, alsjeblieft’ misschien wel honderden keren, zo niet duizenden keren gehoord. Daarom is er nu het merk CRAITH LAB.
Epigenetica
De allerlaatste wetenschappelijke studies over epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. CRAITH LAB heeft op een geheel nieuwe manier naar onze huid en schoonheid gekeken. 30 Jaar expertise, ervaring en branchekennis zijn omgezet in een innovatieve en resultaatgerichte huidverzorgingslijn. De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor CRAITH LAB en dat is terug te vinden in al onze producten.
Om dit te bereiken wordt er gericht op celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging. CRAITH LAB laat de huid zolang mogelijk gezond, stralend en rimpelvrij. Met CRAITH LAB ervaar je de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica.

Bewezen resultaat
De klinische testen van de CRAITH LAB Collagenen geven al na 30 dagen ongelooflijke resultaten. De huidvochtigheid is met 146% toegenomen, de elasticiteit van de huid met 33% en rimpels en lijntjes zijn met zeker 44% verminderd.

CRAITH LAB sluit geen compromissen, doet geen concessies en selecteert alleen de beste ingrediënten, beschermt elke huid, maakt hem gezond en laat hem stralen, ongeacht leeftijd of levensstijl. Revolutionaire producten, die zich in drie verschillende lijnen onderscheiden. Blue Line, Black Line en Gold Line

BLUE LINE | Voor de jeugdige én volwassen huid

CRAITH LAB Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De CRAITH LAB Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.

CraithLab Blue Young Protective Acne
55,00
CraithLab Blue Line Balance Skin
82,50

BLACK LINE | “Easy products’ voor de volwassen huid

De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te voorduren krijgt. Daarom ontwikkelde CRAITH LAB een verjongingslijn die “easy” in gebruik en zeer effectief is. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt CRAITH LAB in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer laten stralen. Deze uitdaging is perfect tot uiting gekomen in de Black Line.

CraithLab Black Line Quick treatment
60,00
CraithLab Black Line Shine & Glow
93,50
CraithLab Retinol treatment
112,50

GOLD LINE | Revolutionair voor de rijpere huid

Gold line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw en man, die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vind hier een overzichtigelijk gamma met zeer hoogwaardige ingredienten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: Het beschermen van de huidbarriere, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpeloze huid.

CraithLab Gold Line Quick treatment
65,00
CraithLab Gold Line Golden Glow
104,50
CraithLab Bionetic - Retinol treatment
152,00